Vacature

Ben jij onze nieuwe Happy Business Customer Manager?

Krijg jij energie van verbinden, inspireren en groeien? Geloof jij in de kracht van communities, netwerken en samen sterk? Wil jij dagelijks bezig zijn met het beste in ondernemers naar boven halen? En ben je een topper in het laten groeien van onze organisatie via new business, relatiebeheer en ambassadeurschap? Dan hebben wij een match!

 

Wie zijn wij?

Directeuren Netwerk is een netwerk waar ondernemende directeuren terechtkunnen voor mooie inzichten en bijzondere uitzichten. We beloven onze leden zakelijke en persoonlijke groei. Directeuren Netwerk is meer dan een ‘events-organisator’. We geloven in persoonlijke verbindingen tussen mensen en inhoud. De veranderende wereld en de daarbij behorende kansen, uitdagingen en vraagstukken zien we als onze verantwoordelijkheid om onze leden op voor te bereiden of in te begeleiden. Traditioneel ondernemen is niet langer genoeg.

 

Waar staan wij voor?

Wat ons kenmerkt is dat wij persoonlijk, open, betrouwbaar, authentiek, flexibel en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Na acht jaar staat zijn we een heel mooi platform met 250 ondernemers, die eigenwijs links gaat waar anderen rechts gaan. Maar we willen nog een stap verder. We hebben de ambitie om in enkele jaren tijd flink door te groeien.

 

Wat vragen we van je?

Je doelstelling is Directeuren Netwerk samen met ons te laten groeien en het realiseren van onze missie en ambities. Wel belangrijk is dat je er helemaal voor gaat. Het gaat om een functie van 32 uur per week. Dat vraagt om dagelijks commitment. Je hebt bovendien een goed luisterend oor, je bent een waardige gesprekspartner en een klankbord voor onze leden. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig en je weet van nature te verbinden.

 

Wat ligt er op jouw bord?

  • New business genereren/nieuwe leden werven

Hoe? Dat bepaal je voor een belangrijk deel helemaal zelf!

  • Relatie-/ledenbeheer

We hebben jaarlijks persoonlijke gesprekken met onze leden en daarnaast veel contact via de telefoon, app en mail om feeling met elkaar te houden. De rode draad is: weten wat onze klanten bezighoudt en daarop anticiperen. Je gaat een stap verder dan alleen faciliteren. 

  • Tafels voorzitten tijdens events (lunches, inspiratiesessies)

Je bent een prima host, weet te prikkelen, het gesprek inhoudelijk te leiden, op gang te brengen met goede vragen en de tafelgasten te enthousiasmeren. Mensen moeten geïnspireerd huiswaarts keren.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Ons! En natuurlijk een passend salaris en auto van de zaak, laptop en telefoon. En alle mogelijke faciliteiten om optimaal invulling te geven aan je functie en het behalen van je doelstelling. We vinden je persoonlijke groei belangrijk. Binnen ons netwerk heb je regelmatig de gelegenheid om jezelf te stretchen in persoonlijke ontwikkeling.

 

Alvast goed om te weten

Directeuren Netwerk heeft een heel open cultuur. Persoonlijk contact is belangrijk, daarom werken we op maandagen met elkaar op ons kantoor in Utrecht. Verder bepaal jij zelf waar je wilt en moet zijn. Jouw gebied zal Midden – Nederland zijn. Vanaf 28 uur per week gaan we graag met je in gesprek.

 

Wil je meer weten over Directeuren Netwerk?

Check onze website, Facebook, LinkedIn en op ons YouTubekanaal staan allerlei filmpjes

 

Kom je ons versterken?

Laat ons voor 21 mei op een passende manier (video, mail, fax, postduif, Whatsapp, telefoon) weten waarom jij onze nieuwe sterke kracht bent, en laten we elkaar ontmoeten.

 

Meer weten en / of direct solliciteren?
Dorine van der Wijk | dorine@directeurennetwerk.nl | 06-48106862