Meet the Expert

Exclusieve persoonlijke ontmoeting met keynote experts uit binnen en buitenland

Meet the Expert is een zeer exclusieve bijeenkomst waar we leren van de experts uit binnen- en buitenland. Hoe kan de visie van de expert voor u werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.

 

Geen lezing, geen standaard workshop, maar een interactieve ontmoeting in een gezelschap van maximaal 30 personen en in combinatie met een lunch. Nadat de expert ons heeft mee genomen in zijn of haar wereld, zal deze aan tafel aanschuiven om met het gesprek aan te gaan. U gaat naar huis met een concreet inhoudelijk verhaal wat direct toepasbaar is in de praktijk.

Evenementen van dit programma

DNN Talk

Rob Adams

Tijdens deze DNN Talk neemt Rob ons mee in zijn theorieën en ideeën van vernieuwing.Een inspirerende talk over hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven.

  • Six Fingers in Eindhoven
  • Woensdag 27 november vanaf 14:00

DNN Talk

Ben Tiggelaar: De essentie van leiderschap

"Uiteindelijk moet je je als leider realiseren dat het niet om jou draait. Je dient met elkaar iets dat groter is dan jezelf, een hoger doel, een maatschappelijk doel of een doel v...

  • Locatie volgt in Amsterdam
  • Dinsdag 4 februari vanaf 13:30

DNN Talk

DNN meets Topsport

In deze editie staat de verbinding tussen topsport en topondernemen centraal en mag je verwachten dat we jou als lid met diverse (ex-) topsporters en Olympisch medaille winnaars in...

  • Sporthub De Weerelt in Utrecht
  • Woensdag 15 april vanaf 13:30