Gastlunch

Een kijkje in de keuken van een lid, verkrijg inspirerende inzichten van zijn expertise en aanpak.

Tijdens de gastlunch verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij u zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

 

Directeuren Netwerk biedt u de mogelijkheid om een gastlunch op de eigen locatie te organiseren en andere leden te laten leren van uw bedrijf en te laten meedenken over vraagstukken die actief zijn binnen in uw organisatie.

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 8 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Gastlunch

Groei door de slimme inzet van ICT

Interpulse neemt ons mee naar een bijzondere locatie in Leiden, dit en de opzet is al een goede reden om te komen... Inhoudelijk verdiepen we op de inzet van slimme ICT.

  • Bierbrouwerij Pronck in Leiden
  • Dinsdag 29 mei vanaf 11:45

Gastlunch

Hoe ketensamenwerking wel werkt!

Een manier van samenwerken met verschillende bedrijven die wel echt werkt, dat is het Inspirium. Allinco VCS is een onderdeel van en laat het ons graag zien...

  • Inspirium in Breda
  • Woensdag 30 mei vanaf 11:45