Gastlunch

Een kijkje in de keuken van een lid, verkrijg inspirerende inzichten van zijn expertise en aanpak.

Tijdens de gastlunch verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij u zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

 

Directeuren Netwerk biedt u de mogelijkheid om een gastlunch op de eigen locatie te organiseren en andere leden te laten leren van uw bedrijf en te laten meedenken over vraagstukken die actief zijn binnen in uw organisatie.

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 8 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Gastlunch

Hoe houd je Generatie Y aan boord? (VOL)

De nieuwe generatie wil snel groeien en lol in het werk. Als dat niet kan, zijn ze weg. Werk aan je bedrijfscultuur! Matthijs Collard van Hike One deelt hoe.

  • Hike One in Eindhoven
  • Donderdag 1 februari vanaf 11:45

Gastlunch

Music Meeting Lounge

Altijd al willen weten waar Martin Garrix zijn business runde? Dat kan nu! Marianne Kuiper was zijn buurvrouw, is nu met haar nieuwe meeting locatie haar eigen buurvrouw geworden.

  • Efficient Hotel Partner in Amstelveen
  • Donderdag 8 februari vanaf 11:45