Duik in het Diepe

Verdiepend programma op actuele thema’s en specifieke gelijkwaardige kenmerken

“Duik in het Diepe” zijn bijeenkomsten op basis van gemeenschappelijke behoeftes, kenmerken of onderwerpen. Denk hierbij aan een bijeenkomst met branchegenoten, een bijeenkomst met 2e generatie ondernemers in familiebedrijven of een specifieke thematiek als personeel, leiderschap, innovatie etc. Deze bijeenkomsten gaan echt de diepte in op het onderwerp.

 

De onderwerpen komen voort uit de behoeftes van de community en deels vanuit de kennis en ervaring van Directeuren Netwerk. Dus wilt u eens brainstormen met gelijkwaardige over een specifiek thema? Laat het ons weten en wij regisseren het!

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 8 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Duik in het diepe

Serious game; het Ger-Consentspel

Gebruik maken van de diversiteit in je organisatie en tegelijkertijd effectief samenwerken en besluiten nemen? Kan dat? Ja! Ervaar het zelf en volg deze workshop.

  • Restaurant Dengh in Utrecht
  • Dinsdag 17 oktober vanaf 11:45

Duik in het diepe

Als ik in jouw schoenen zou staan...

Geen woorden, maar beweging... Hoe combineer je dans en organisatieadvies? Peter Rombouts doet het al jaren en laat het ons vandaag zien. Durf jij in de ruimte te stappen?

  • Locatie volgt in
  • Woensdag 8 november vanaf 16:45