DNN Talk

Exclusieve persoonlijke ontmoeting met keynote experts uit binnen en buitenland

DNN Talk is een zeer exclusieve bijeenkomst waar we leren van de experts uit binnen- en buitenland. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.

 

Een interactieve ontmoeting in groot gezelschap met andere ondernemende directeuren. Nadat de expert ons heeft meegenomen in zijn of haar wereld, zal je samen met andere leden aan tafel schuiven om met elkaar het gesprek aan te gaan. Je sluit de dag af met een borrel en je gaat naar huis met een concreet inhoudelijk verhaal wat direct toepasbaar is in de praktijk!

Evenementen van dit programma

DNN Talk

Ben Tiggelaar: De essentie van leiderschap

Als directeur wil je graag een positieve impact hebben in je werk. Maar hoe weet je wat echt waardevol is? Hoe ontwikkel je positieve gewoontes waarmee je - professioneel en privé...

  • Cobra Museum in Amstelveen
  • Dinsdag 4 februari vanaf 13:30

DNN Talk

DNN meets Topsport

In deze editie staat de verbinding tussen topsport en topondernemen centraal en mag je verwachten dat we jou als lid met diverse (ex-) topsporters en Olympisch medaille winnaars in...

  • Sporthub De Weerelt in Utrecht
  • Woensdag 15 april vanaf 13:30

DNN Talk

DNN Talk met Steven van Belleghem

Steven van Belleghem gidst je door de nieuwste fase van digitalisering en reikt je de mindset aan om in ‘The Day After Tomorrow’ jouw bedrijf te blijven optimaliseren.

  • Locatie volgt in
  • Woensdag 23 september vanaf 09:30