Inspiratielunch

In een kwalitatieve, intieme setting worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld

Inspiratielunch is een netwerkbijeenkomst met of zonder thema. Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap waar kennis, passie en vraagstukken worden gedeeld. Je verlaat de tafel geïnspireerd en positief geprikkeld.

Thema’s die o.a. besproken worden zijn:

– Groeifases van je bedrijf
– Arbeidsrecht
– Sales
– Marketing
– Bouw
– Financiële/juridische zaken
– Verkoop van je bedrijf

 

Deze bijeenkomsten vinden regelmatig plaats in onze vaste regio’s (zie locaties). We hebben geen vaste groepen per regio, iedereen participeert op eigen agenda en plaats beschikbaarheid. Dat betekent dat elke groep anders is en dat je in verschillende regio’s ondernemers kunt ontmoeten.

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 6 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Inspiratielunch

ONLINE Themalunch Bouw

Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap. In een open dialoog worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld over het thema: bouw.

  • in thuis/kantoor
  • Woensdag 27 mei vanaf 11:10

Inspiratielunch

In vertrouwen delen met gelijkgestemden

Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap. In een open dialoog worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld. Draagt bij als jouw rol van beleidsmaker.

  • Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen
  • Woensdag 3 juni vanaf 11:45