Inspiratielunch

In een kwalitatieve, intieme setting worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld

Inspiratielunch is een netwerkbijeenkomst met of zonder thema. Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap waar kennis, passie en vraagstukken worden gedeeld. Je verlaat de tafel geïnspireerd en positief geprikkeld.

Thema’s die o.a. besproken worden zijn:

– Groeifases van je bedrijf
– Arbeidsrecht
– Sales
– Marketing
– Bouw
– Financiële/juridische zaken
– Verkoop van je bedrijf

 

Deze bijeenkomsten vinden regelmatig plaats in onze vaste regio’s (zie locaties). We hebben geen vaste groepen per regio, iedereen participeert op eigen agenda en plaats beschikbaarheid. Dat betekent dat elke groep anders is en dat je in verschillende regio’s ondernemers kunt ontmoeten.

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 6 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Inspiratielunch

In vertrouwen delen met gelijkgestemden (VOL)

Netwerkbijeenkomst voor ondernemende directeuren. Ontmoet directeuren om in vertrouwen mee te sparren. Luisteren naar inzichten van anderen geeft bijzondere uitzichten voor jezelf...

  • De Jonge Dikkert in Amstelveen
  • Dinsdag 25 februari vanaf 11:45

Inspiratielunch

In vertrouwen delen met gelijkgestemden (VOL)

Spar op een effectieve manier met gelijkgestemden. Je verlaat de tafel geïnspireerd en positief geprikkeld. Een mooie gelegenheid om uit te zoomen en aan je bedrijf te werken.

  • Het Bergpaviljoen in Amersfoort
  • Woensdag 4 maart vanaf 11:45

Inspiratielunch

In vertrouwen delen met gelijkgestemden (VOL)

Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap. In een open setting worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld. Draagt bij als jouw rol van beleidsmaker.

  • Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout AC
  • Donderdag 5 maart vanaf 11:45

Inspiratielunch

In vertrouwen delen met gelijkgestemden

Ontmoetingen in een kwalitatief en kleinschalig gezelschap. In een open dialoog worden kennis, passie en vraagstukken gedeeld. Draagt bij als jouw rol van beleidsmaker.

  • Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen
  • Woensdag 11 maart vanaf 11:45