Bedrijfsbezoek

Een kijkje in de keuken van een lid, verkrijg inspirerende inzichten van zijn expertise en aanpak.

Tijdens het bedrijfsbezoek verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij u zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

 

Directeuren Netwerk biedt u de mogelijkheid om een bedrijfsbezoek op de eigen locatie te organiseren en andere leden te laten leren van uw bedrijf en te laten meedenken over vraagstukken die actief zijn binnen in uw organisatie.

 

De bijeenkomsten zijn exclusief, duren twee uur en bestaan uit een select gezelschap van 8 tot maximaal 12 deelnemers en worden geleid door een van onze ervaren tafelvoorzitters.

Evenementen van dit programma

Bedrijfsbezoek

Rotterzwam, unieke kijk in de kwekerij

Rotterzwam, dé kwekerij voor verse oesterzwammen op basis van koffiedik. Ben jij benieuwd naar hun ondernemersverhaal en hoe zij daarmee de meest onderscheiden stadslandbouwers va...

  • Rotterzwam in Rotterdam
  • Dinsdag 17 september vanaf 15:00

Bedrijfsbezoek

Het gezondste gebouw van Nederland

HumanCapitalCare, het meest duurzame en gezondste kantoor van Nederland. Erik van Lenthe ontvangt je graag om samen met jou in dialoog te gaan over jouw overtuigingen rondom gezond...

  • HumanCapitalCare in Son
  • Woensdag 25 september vanaf 11:45