Partner BodyMentors

Samen sta je sterker

Zakelijk en persoonlijk groeien, dat is een van de zaken die BodyMentors en Directeuren Netwerk bindt. BodyMentors zorgt al jaren dat ondernemers vitaal worden, zijn of blijven en zo nog effectiever door het leven gaan. BodyMentors gelooft dat dit verder gaat dan alleen fysiek fit zijn. Het één kan niet zonder het ander.

 

Een belangrijk onderdeel van dit totaal concept is BusinessMentors, de businessclub van BodyMentors. Een plek waar ondernemers elkaar in ongedwongen sfeer ontmoeten om ervaringen en ideeën uit wisselen.

Dit is de core van Directeuren Netwerk en daarom slaan we de handen in één en zal BusinessMentors integreren in Directeuren Netwerk.

Wil jij als lid van Directeuren Netwerk ook gezond door het leven gaan, om op deze manier nog effectiever te zijn? Leden van Directeuren Netwerk mogen uitgebreid kennis maken met BodyMentors.

 

Meer informatie over BodyMentors

BodyMentors is een toonaangevend health instituut met een unieke methodiek die garant staat voor het allerbeste resultaat. Het concept is toegesneden op de zoektocht van veel ondernemers naar een optimale balans tussen werk en persoonlijk leven. BodyMentors helpt jou vitaal te worden en te blijven, zodat je kunt blijven presteren.

Het één kan niet zonder het ander

‘Total LifeStyle Coaching’ is de aanpak die centraal staat binnen BodyMentors. Een unieke methode die zich vertaalt naar een individueel traject van coaching en training, waarin alle aspecten van vitaliteit en gezondheid naadloos op elkaar zijn afgestemd. Waarom holistisch? Heel simpel: als je fysiek traint, zonder juiste voeding, bereik je niet de juiste resultaten. Als je gezond eet, maar niet goed beweegt, evenmin. En als je goed beweegt en op je voeding let, maar niet goed ontspant, kom je er ook niet. Al die aspecten zijn even belangrijk. Het één kan niet zonder het ander.

 

Individueel traject

Iedere member wordt getraind, gecoacht en geadviseerd op basis van een persoonlijk ‘strijdplan’, dat begint met een sportmedische test en intakegesprek, een soort nulmeting waarin de mentale en lichamelijke conditie worden getest en de persoonlijke ambities worden vastgelegd. Op basis van die nulmeting wordt er een effectief en veilig trainings- en voedingsstraject uitgezet. Vervolgens wordt je ontwikkeling nauwkeurig bij gehouden. Met de wetenschappelijke aanpak wordt er niet geschat. Jij weet precies hoe het er met jou voorstaat en waar er eventueel moet worden bijgestuurd. Dat maakt deze aanpak zo effectief en succesvol.


Klaar voor de intake?

Wil jij ook vitaal door het leven gaan? Maak een afspraak voor een uitgebreide intake! Stuur ons een mail met je gegevens en dan zorgen wij voor de juiste verbinding.

 

BodyMentors is gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp en Rotterdam.