Over Directeuren Netwerk Nederland

Het ontstaan van DNN

In september 2010 zijn we geboren vanuit de behoefte om een netwerk te bouwen dat anders is dan andere netwerken. Onze belofte is kraakhelder:

Bijeenkomsten regisseren voor gelijkgestemden, dat wil zeggen ondernemende directeuren met minimaal 5 werknemers. De bijeenkomsten moeten een inhoudelijk karakter hebben. Geen strikte agenda, alleen actuele zaken delen die ondernemende directeuren bezig houden.

We zijn trots dat we een sterk merk hebben gebouwd en een plek hebben gecreëerd waar verbindingen op inhoud worden gelegd.

Onze missie
Onze missie is u als ondernemende directeur op een nog hoger niveau te brengen en te ondersteunen bij uw zakelijke en persoonlijke groei.

Onze leden, onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben een belangrijk aandeel in de ontwikkelingen van Directeuren Netwerk. Door regelmatig te klankborden met hen, kunnen we op een juiste manier meebewegen met veranderende behoeften en trends in de markt.

Onze belofte

Ieder jaar groeit ons netwerk weer met nieuwe, interessante en inspirerende mensen. De bijeenkomsten zijn van een hoogwaardig niveau, omdat men bij Directeuren Netwerk open is over wat hen daadwerkelijk bezig houdt. Wij vinden het steeds weer een feest om de persoonlijke boeiende en inspirerende verhalen te mogen horen.

Onze belofte is dat we dit altijd na streven in elke bijeenkomst die we organiseren.

Wat maakt Directeuren Netwerk bijzonder?

 • “Ik zit niet bij DNN voor de business, maar om zelf weer uitgedaagd te worden.”

  Berit van Dobbenburgh
  Kunst.nl
 • “Je deelt je zakelijke problemen met elkaar en krijgt eerlijke feedback. Het is eigenlijk een soort coach sessie.”

  Leo Koppelaar
  Afas Software
 • “De bijeenkomsten van DNN staan als een huis, elke keer weer. Warm en elke keer zitten er nieuwe interessante mensen aan tafel.”

  Frank van der Kraats
  Ecoloc
 • “Leuk om in contact te komen met bedrijven uit andere vakgebieden. Adwords in de staalbouw, ik geloofde het niet, maar het werkt!”

  Hans van Raak
  VDL Helmond
 • “Ik ben een jonge ondernemer en ik ga voor mijn gevoel na elke lunch met meer ervaring en waarde volle inzichten naar huis.”

  Jeroen van Ganzenwinkel
  Talentscoutz
 • “Ik ontspan aan tafel en ga met een heldere geest naar buiten. Ik werd eens teruggefloten op mijn eigen woorden, dat is goed.”

  Jan-Willem Smit
  Snoepjesfabriek
 • “Het fijne van DNN is dat je met gelijken aan tafel zit. Je wordt niet meteen besprongen door zzp’ers en kunt alles open op tafel gooien.”

  Paul Uijtewaal
  Amis
 • “Na elke sessie neem ik weer wat mee naar huis. Complexe vraagstukken en oplossingen bespreken; een pracht combinatie.”

  Joost van der Helm
  Credifixx incassoservice
 • “Het is geen borstklopperij. Ooit zei iemand ‘als ik straks terug ga naar de zaak, ga ik een paar mensen ontslaan’. Dat is me altijd bijgebleven.”

  Jaap van Zwet
  Marks Wachters Notarissen
Onze waarden zijn...
 • Vertrouwen
 • Gelijkwaardigheid
 • Inspiratie en inhoud
 • Respect
 • Exclusief
 • Informeel en open

Wie zitten er achter Directeuren Netwerk?

De kartrekkers van Directeuren Netwerk zijn Jorrit Schiks en Dorine van der Wijk.
Twee gedreven personen die complementair aan elkaar zijn en daarmee de beste resultaten naar boven halen.

Tevens de vaste tafelvoorzitters die zorgen voor een ambiance van vertrouwen
en openheid. Die de juiste, en soms confronterende, vragen stellen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat.

jorrit-schiks

Jorrit Schiks

Oprichter DNN

Netwerker pur sang, verbinder, echte enthousiasteling. Als tafelvoorzitter gedreven om de mens achter de ondernemer te leren kennen, soms een tikkeltje brutaal met een vleugje humor.

dorine-van-der-wijk

Dorine van der Wijk

Oprichter DNN

Door gaan waar anderen stoppen, inleven, verbinden, luisteren, resultaatgericht en alles met passie! That’s me in een notendop. Ik leer je graag kennen.