Over Directeuren Netwerk Nederland

Het ontstaan van DNN

In september 2010 zijn we geboren vanuit de behoefte om een netwerk te bouwen dat anders is dan andere netwerken. Onze belofte is kraakhelder:

Bijeenkomsten regisseren voor gelijkgestemden, dat wil zeggen ondernemende directeuren met minimaal 5 werknemers. De bijeenkomsten moeten een inhoudelijk karakter hebben. Geen strikte agenda, alleen actuele zaken delen die ondernemende directeuren bezig houden.

We zijn trots dat we een sterk merk hebben gebouwd en een plek hebben gecreëerd waar verbindingen op inhoud worden gelegd.

Onze missie

Onze missie is u als ondernemende directeur op een nog hoger niveau te brengen en te ondersteunen bij uw zakelijke en persoonlijke groei.

Onze leden, onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben een belangrijk aandeel in de ontwikkelingen van Directeuren Netwerk. Door regelmatig te klankborden met hen, kunnen we op een juiste manier meebewegen met veranderende behoeften en trends in de markt.

Onze belofte

Ieder jaar groeit ons netwerk weer met nieuwe, interessante en inspirerende mensen. De bijeenkomsten zijn van een hoogwaardig niveau, omdat men bij Directeuren Netwerk open is over wat hen daadwerkelijk bezig houdt. Wij vinden het steeds weer een feest om de persoonlijke boeiende en inspirerende verhalen te mogen horen.

Onze belofte is dat we dit altijd na streven in elke bijeenkomst die we organiseren.

Wie zitten er achter Directeuren Netwerk?

Naast een vast team zijn onze tafelvoorzitters het gezicht van Directeuren Netwerk.
Zij zorgen voor een ambiance van vertrouwen en openheid. Ze stellen de juiste, en soms confronterende, vragen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat.

 

We stellen ze graag aan u voor:

jorrit-schiks-blackwhite

Jorrit Schiks

“Netwerker pur sang, verbinder, echte enthousiasteling. Als tafelvoorzitter gedreven om de mens achter de ondernemer te leren kennen, soms een tikkeltje brutaal met een vleugje humor.”

dorine-van-der-wijk1-blackwhite

Dorine van der Wijk

“Door gaan waar anderen stoppen, inleven, verbinden, luisteren, resultaatgericht en alles met passie! That’s me in een notendop. Ik leer je graag kennen.”

Ronnie

Ronnie Couwenberg

“Als tafelvoorzitter vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Ik nodig je van harte uit om bij mij aan tafel te schuiven, dan maken we er samen een inspirerende lunch van.”

martine

Martine Hermens

“Als tafelvoorzitter wil ik interessante gasten aan tafel brengen om van en met elkaar te leren en inzichten te delen; pay it forward!  Maar bovenal wil ik de mens achter jullie als ondernemers leren kennen en verbinden.”

ester

Ester van Heuven

“Ik zal ‘mijn tafel’ stimuleren om vragen te stellen in plaats van onmiddellijk meningen te geven. Daardoor volgt vanzelf een goed gesprek, waarin ruimte komt voor inspiratie, leermomenten, wellicht frustratie, maar altijd humor.”

Camillo

Camillo Spratt

“Als tafelvoorzitter wil ik graag dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten en dat ideeën en kennis van de leden op een prettige manier met elkaar gedeeld worden.”

marco

Marco van Opijnen

“Het mooie aan tafelvoorzitter zijn bij DNN vind ik de diversiteit aan mensen aan tafel. Het verbinden van deze verschillende krachten om met meer energie naar buiten te gaan, dan eenieder is binnengekomen.”

monique

Monique Delsink

“Verhalen komen pas echt op tafel wanneer je zelf open bent en vragen durft te stellen. Dit is mijn doel bij DNN. Ondernemers uitdagen om hun ervaringen, valkuilen, leerpunten en succesverhalen met elkaar te delen.”

Wat maakt Directeuren Netwerk bijzonder?

 • “Ik zit niet bij DNN voor de business, maar om zelf weer uitgedaagd te worden.”

  Berit van Dobbenburgh
  Kunst.nl
 • “Je deelt je zakelijke problemen met elkaar en krijgt eerlijke feedback. Het is eigenlijk een soort coach sessie.”

  Leo Koppelaar
  Afas Software
 • “De bijeenkomsten van DNN staan als een huis, elke keer weer. Warm en elke keer zitten er nieuwe interessante mensen aan tafel.”

  Frank van der Kraats
  Ecoloc
 • “Leuk om in contact te komen met bedrijven uit andere vakgebieden. Adwords in de staalbouw, ik geloofde het niet, maar het werkt!”

  Hans van Raak
  VDL Helmond
 • “Ik ben een jonge ondernemer en ik ga voor mijn gevoel na elke lunch met meer ervaring en waarde volle inzichten naar huis.”

  Jeroen van Ganzenwinkel
  Talentscoutz
 • “Ik ontspan aan tafel en ga met een heldere geest naar buiten. Ik werd eens teruggefloten op mijn eigen woorden, dat is goed.”

  Jan-Willem Smit
  Snoepjesfabriek
 • “Het fijne van DNN is dat je met gelijken aan tafel zit. Je wordt niet meteen besprongen door zzp’ers en kunt alles open op tafel gooien.”

  Paul Uijtewaal
  Amis
 • “Na elke sessie neem ik weer wat mee naar huis. Complexe vraagstukken en oplossingen bespreken; een pracht combinatie.”

  Joost van der Helm
  Credifixx incassoservice
 • “Het is geen borstklopperij. Ooit zei iemand ‘als ik straks terug ga naar de zaak, ga ik een paar mensen ontslaan’. Dat is me altijd bijgebleven.”

  Jaap van Zwet
  Marks Wachters Notarissen
Onze waarden zijn...
 • Vertrouwen
 • Gelijkwaardigheid
 • Inspiratie en inhoud
 • Respect
 • Exclusief
 • Informeel en open