Over Directeuren Netwerk Nederland

Het ontstaan van DNN

Directeuren Netwerk Nederland (DNN) is een groot landelijk netwerk van en voor ondernemers en directeuren. Het netwerk is in 2010 opgericht en telt inmiddels enkele honderden aangesloten ondernemers en directeuren.

Bij DNN doorbreken we de status quo van netwerken; DNN is geen standaard type netwerk. De aangesloten leden willen elkaar als mens en leider verder helpen en delen in een open setting vragen, worstelingen, missers en successen.

Persoonlijke ontwikkeling, elkaar vooruit helpen en nieuwe kansen creëren staan centraal. Bijna wekelijks zijn er in diverse regio’s mogelijkheden om aan te sluiten bij geplande lunches om zo anderen te helpen of zelf te klankborden. Daarnaast faciliteren we diverse bedrijfsbezoeken en minimaal 1 keer per kwartaal een DNN Talk met (internationale) topsprekers.

We spreken altijd met elkaar over wat er op dat moment speelt op zakelijk of persoonlijk gebied. Het gaat om het delen van ervaringen, zodat we met elkaar leren.

Wat maakt Directeuren Netwerk bijzonder?

 • “Een fijn concept dat je aan tafel met een klein gezelschap het gesprek aangaat, en zo weer nieuwe mensen leert kennen.”

  Erik van Lenthe
  HumanCapitalCare
 • “Het belangrijkste verschil tussen DNN en andere netwerken is dat het gaat over kennis delen over onderwerpen waar iedereen wat van kan leren.”

  Jim Oud
  Promic
 • “Ik zit niet bij DNN voor de business, maar om zelf weer uitgedaagd te worden.”

  Berit van Dobbenburgh
  Kunst.nl
 • “Je deelt je zakelijke problemen met elkaar en krijgt eerlijke feedback. Het is eigenlijk een soort coach sessie.”

  Leo Koppelaar
  Afas Software
 • “De bijeenkomsten van DNN staan als een huis, elke keer weer. Warm en elke keer zitten er nieuwe interessante mensen aan tafel.”

  Frank van der Kraats
  Ecoloc
 • “Leuk om in contact te komen met bedrijven uit andere vakgebieden. Adwords in de staalbouw, ik geloofde het niet, maar het werkt!”

  Hans van Raak
  VDL Helmond
 • “Ik ben een jonge ondernemer en ik ga voor mijn gevoel na elke lunch met meer ervaring en waarde volle inzichten naar huis.”

  Jeroen van Ganzenwinkel
  Talentscoutz
 • “Ik ontspan aan tafel en ga met een heldere geest naar buiten. Ik werd eens teruggefloten op mijn eigen woorden, dat is goed.”

  Jan-Willem Smit
  Snoepjesfabriek
 • “Het fijne van DNN is dat je met gelijken aan tafel zit. Je wordt niet meteen besprongen door zzp’ers en kunt alles open op tafel gooien.”

  Paul Uijtewaal
  Amis
 • “Na elke sessie neem ik weer wat mee naar huis. Complexe vraagstukken en oplossingen bespreken; een pracht combinatie.”

  Joost van der Helm
  Credifixx incassoservice
 • “Het is geen borstklopperij. Ooit zei iemand ‘als ik straks terug ga naar de zaak, ga ik een paar mensen ontslaan’. Dat is me altijd bijgebleven.”

  Jaap van Zwet
  Marks Wachters Notarissen
 • Uitsluitend ondernemers en directeuren
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Elkaar vooruit helpen
 • Nieuwe kansen creëren
 • Informeel en open

Wie zitten er achter Directeuren Netwerk?

Naast een vast team zijn onze tafelvoorzitters het gezicht van Directeuren Netwerk.
Zij zorgen voor een ambiance van vertrouwen en openheid. Ze stellen de juiste, en soms confronterende, vragen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat.

 

We stellen ze graag aan u voor:

ester

Ester van Heuven

“Ik zal ‘mijn tafel’ stimuleren om vragen te stellen in plaats van onmiddellijk meningen te geven. Daardoor volgt vanzelf een goed gesprek, waarin ruimte komt voor inspiratie, leermomenten, wellicht frustratie, maar altijd humor.”

Camillo

Camillo Spratt

“Als tafelvoorzitter wil ik graag dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten en dat ideeën en kennis van de leden op een prettige manier met elkaar gedeeld worden.”

marco

Marco van Opijnen

“Het mooie aan tafelvoorzitter zijn bij DNN vind ik de diversiteit aan mensen aan tafel. Het verbinden van deze verschillende krachten om met meer energie naar buiten te gaan, dan eenieder is binnengekomen.”

monique

Monique Delsink

“Verhalen komen pas echt op tafel wanneer je zelf open bent en vragen durft te stellen. Dit is mijn doel bij DNN. Ondernemers uitdagen om hun ervaringen, valkuilen, leerpunten en succesverhalen met elkaar te delen.”

Ronnie

Ronnie Couwenberg

“Als tafelvoorzitter vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Ik nodig je van harte uit om bij mij aan tafel te schuiven, dan maken we er samen een inspirerende lunch van.”

martine

Martine Hermens

“Als tafelvoorzitter wil ik interessante gasten aan tafel brengen om van en met elkaar te leren en inzichten te delen; pay it forward!  Maar bovenal wil ik de mens achter jullie als ondernemers leren kennen en verbinden.”

dorine-van-der-wijk1-blackwhite

Dorine van der Wijk

“Door gaan waar anderen stoppen, inleven, verbinden, luisteren, resultaatgericht en alles met passie! That’s me in een notendop. Ik leer je graag kennen.”

jorrit-schiks-blackwhite

Jorrit Schiks

“Netwerker pur sang, verbinder, echte enthousiasteling. Als tafelvoorzitter gedreven om de mens achter de ondernemer te leren kennen, soms een tikkeltje brutaal met een vleugje humor.”

Peter2_2.0-blackwhite

Peter Reyneveld

Directeur

Nadine zwart wit 3

Nadine Kool

Online marketeer

Irina-zwartwit

Irina Pavlov

Programma manager