Over Directeuren Netwerk Nederland

Het ontstaan van DNN

Directeuren Netwerk Nederland (DNN) is een groot landelijk netwerk van en voor ondernemers en directeuren. Het netwerk is in 2010 opgericht en telt inmiddels enkele honderden aangesloten ondernemers en directeuren.

Bij DNN doorbreken we de status quo van netwerken; DNN is geen standaard type netwerk. De aangesloten leden willen elkaar als mens en leider verder helpen en delen in een open setting vragen, worstelingen, missers en successen.

Persoonlijke ontwikkeling, elkaar vooruit helpen en nieuwe kansen creëren staan centraal. Bijna wekelijks zijn er in diverse regio’s mogelijkheden om aan te sluiten bij geplande lunches om zo anderen te helpen of zelf te klankborden. Daarnaast faciliteren we diverse bedrijfsbezoeken en minimaal 1 keer per kwartaal een DNN Talk met (internationale) topsprekers.

We spreken altijd met elkaar over wat er op dat moment speelt op zakelijk of persoonlijk gebied. Het gaat om het delen van ervaringen, zodat we met elkaar leren.

Wie zitten er achter Directeuren Netwerk?

Naast een vast team zijn onze tafelvoorzitters het gezicht van Directeuren Netwerk.
Zij zorgen voor een ambiance van vertrouwen en openheid. Ze stellen de juiste, en soms confronterende, vragen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat.

 

We stellen ze graag aan je voor:

ester

Ester van Heuven

“Ik zal ‘mijn tafel’ stimuleren om vragen te stellen in plaats van onmiddellijk meningen te geven. Daardoor volgt vanzelf een goed gesprek, waarin ruimte komt voor inspiratie, leermomenten, wellicht frustratie, maar altijd humor.”

Camillo

Camillo Spratt

“Als tafelvoorzitter wil ik graag dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten en dat ideeën en kennis van de leden op een prettige manier met elkaar gedeeld worden.”

marco

Marco van Opijnen

“Het mooie aan tafelvoorzitter zijn bij DNN vind ik de diversiteit aan mensen aan tafel. Het verbinden van deze verschillende krachten om met meer energie naar buiten te gaan, dan eenieder is binnengekomen.”

monique

Monique Delsink

“Verhalen komen pas echt op tafel wanneer je zelf open bent en vragen durft te stellen. Dit is mijn doel bij DNN. Ondernemers uitdagen om hun ervaringen, valkuilen, leerpunten en succesverhalen met elkaar te delen.”

Ronnie

Ronnie Couwenberg

“Als tafelvoorzitter vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Ik nodig je van harte uit om bij mij aan tafel te schuiven, dan maken we er samen een inspirerende lunch van.”

martine

Martine Hermens

“Als tafelvoorzitter wil ik interessante gasten aan tafel brengen om van en met elkaar te leren en inzichten te delen; pay it forward!  Maar bovenal wil ik de mens achter jullie als ondernemers leren kennen en verbinden.”

EWalvisch_041018_MauriceAarts_644-scaled-blackwhite

Maurice Aarts

“Elkaar inspireren is het belangrijkste doel van de DNN-lunches, naast een goede lunch. Als tafelvoorzitter wil ik deelnemers uitnodigen om successen en uitdagingen te delen en faciliteren dat iedereen ook geïnspireerd weer vertrekt.”

Peter2_2.0-blackwhite

Peter Reyneveld

Directeur

hidde3-blackwhite

Hidde Blom

Communicatie & events

fenje Foto Team DNN

Fenje van der Wijk

Relatiemanager

Wat maakt Directeuren Netwerk bijzonder?

  • Uitsluitend ondernemers en directeuren
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Elkaar vooruit helpen
  • Nieuwe kansen creëren
  • Informeel en open