Meld je aan om lid te worden
Bel 070-41 50 917 of

Wat mag je verwachten

Directeuren Netwerk verbind

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

Wij bieden een uitgebreid scala aan interessante mensen en inhoud die jou als ondernemer nog beter maken en helpen bij jouw zakelijke en persoonlijke groei.

Ben je benieuwd wat aansluiting bij Directeuren Netwerk jou kan brengen? Bekijk hier alle onderdelen van het programma.

 

Optimaal gebruik van je tijd

“Je mist meer dan je mee kunt maken”, dat is het programma van Directeuren Netwerk. Daarnaast zijn de behoeftes en doelstellingen van iedereen anders.

Daarom starten wij het lidmaatschap altijd met een entreegesprek. Een gesprek waar wij je beter leren kennen, inzicht krijgen in de belangrijke zaken en waar wij je meenemen op de Directeuren Netwerk-reis.

Jouw investering

€1750,- per jaar

Ervaringen van leden

 • “Een fijn concept dat je aan tafel met een klein gezelschap het gesprek aangaat, en zo weer nieuwe mensen leert kennen.”

  Erik van Lenthe
  HumanCapitalCare
 • “Het belangrijkste verschil tussen DNN en andere netwerken is dat het gaat over kennis delen over onderwerpen waar iedereen wat van kan leren.”

  Jim Oud
  Promic
 • “Ik zit niet bij DNN voor de business, maar om zelf weer uitgedaagd te worden.”

  Berit van Dobbenburgh
  Kunst.nl
 • “Je deelt je zakelijke problemen met elkaar en krijgt eerlijke feedback. Het is eigenlijk een soort coach sessie.”

  Leo Koppelaar
  Afas Software
 • “De bijeenkomsten van DNN staan als een huis, elke keer weer. Warm en elke keer zitten er nieuwe interessante mensen aan tafel.”

  Frank van der Kraats
  Ecoloc
 • “Leuk om in contact te komen met bedrijven uit andere vakgebieden. Adwords in de staalbouw, ik geloofde het niet, maar het werkt!”

  Hans van Raak
  VDL Helmond
 • “Ik ben een jonge ondernemer en ik ga voor mijn gevoel na elke lunch met meer ervaring en waarde volle inzichten naar huis.”

  Jeroen van Ganzenwinkel
  Talentscoutz
 • “Ik ontspan aan tafel en ga met een heldere geest naar buiten. Ik werd eens teruggefloten op mijn eigen woorden, dat is goed.”

  Jan-Willem Smit
  Snoepjesfabriek
 • “Het fijne van DNN is dat je met gelijken aan tafel zit. Je wordt niet meteen besprongen door zzp’ers en kunt alles open op tafel gooien.”

  Paul Uijtewaal
  Amis
 • “Na elke sessie neem ik weer wat mee naar huis. Complexe vraagstukken en oplossingen bespreken; een pracht combinatie.”

  Joost van der Helm
  Credifixx incassoservice
 • “Het is geen borstklopperij. Ooit zei iemand ‘als ik straks terug ga naar de zaak, ga ik een paar mensen ontslaan’. Dat is me altijd bijgebleven.”

  Jaap van Zwet
  Marks Wachters Notarissen

Vragen over het lidmaatschap?

Wat mag ik verwachten? Wat houdt het lidmaatschap in? Wie mogen er lid worden? Wie zijn er al lid van Directeuren Netwerk?

Wat is je doelstelling? Wij zijn nieuwsgierig hoe we je kunnen helpen.

 

MEER WETEN OVER DIRECTEUREN NETWERK

Maak kennis met onze achtergrond, tafelvoorzitters en het programma