Vacature

Ben jij onze nieuwe Social Seller?

Krijg jij energie van mensen enthousiast maken? Krijg je een kick van resultaten behalen? Heb jij je woordje klaar en vind je het leuk om te sparren over goede online berichten? Ben je bekend met LinkedIn en vind je het leuk om te investeren in een uitgebreid netwerk? Dan hebben we een match!

 

Wie zijn wij?

Directeuren Netwerk is een netwerk waar ondernemende directeuren terechtkunnen voor mooie inzichten en bijzondere uitzichten. We beloven onze leden zakelijke en persoonlijke groei. Directeuren Netwerk is meer dan een ‘events-organisator’. We geloven in persoonlijke verbindingen tussen mensen en inhoud.

Waar staan wij voor?

Wat ons kenmerkt is dat wij persoonlijk, open, betrouwbaar, authentiek, flexibel en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Na acht jaar staat zijn we een heel mooi platform met 250 ondernemers, die eigenwijs links gaat waar anderen rechts gaan. Maar we willen nog een stap verder. We hebben de ambitie om in enkele jaren tijd flink door te groeien.

Wat vragen we van je?

Jouw taak is zoveel mogelijk cadeautjes weggeven! Jij nodigt potentiele nieuwe leden uit te om fysiek kennis te maken met ons netwerk. Een eerste kennismaking is voor de gasten altijd gratis en op deze manier dus een cadeautje dat je weg geeft!

Jij bent degene die de potentiele leden als eerste warm maakt om te ontdekken of dit netwerk bij ze past. Jij geeft de voorzetten die het sales team daadwerkelijk binnen kopt. Zo zorgen we samen voor groei.

Jij bent onderdeel van het team om leads te generen. Samen met een andere online marketingcommunicatie medewerkers ga jij aan de slag op ons mooie kantoor in de Werkspoorkathedraal.

Wat krijg je ervoor terug?

Ons! En natuurlijk een passend salaris van € 10,50 per uur. De doelgroep voor deze functie zijn studenten of schoolverlaters. We vinden je persoonlijke groei belangrijk. Binnen ons bedrijf heb je regelmatig de gelegenheid om jezelf te stretchen in persoonlijke ontwikkeling.