Vacature stagiair(e) Marketing & Communicatie

Vacature

Ben jij een echte social media koning(in), ondernemend en een creatieve denker? Ben jij op zoek naar een toffe stageplek waarin je veel ervaring kan opdoen en ook nog eens écht plezier uit je werk haalt?

Zoek dan niet verder! We zijn per direct op zoek naar een Marketing & Communicatie Stagiair(e).

Wie zijn we?

Directeuren Netwerk is een landelijk netwerkorganisatie voor ondernemende directeuren! Wij faciliteren inspirerende bijeenkomsten van inspiratielunches en borrels tot gave bedrijfsbezoeken en leuke uitjes. In samenwerking met onze vaste horecapartners en vaste team van tafelvoorzitters worden de bijeenkomsten allemaal vanuit ons kantoor in Houten geregeld.  Zo hebben we ruim 120 inspiratielunches en bijeenkomsten per jaar verspreid over 10 verschillende regio’s in Nederland.

Wat ga je doen?

Om dit allemaal in goede banen te lijden zijn we op zoek naar iemand die onze socials naar het volgende niveau brengt. Jij bent de spin in het web en absoluut onmisbaar! In deze rol maak jij je hard voor de dagelijkse operationele dienstverlening binnen Directeuren Netwerk. Je hebt een faciliterende en coördinerende rol en ondersteunt op werving en zorgt voor de vette content in samenwerking met Rozemarijn. Je zorgt ervoor dat de evenementen online worden gezet in onze app/website! Je bent dus veel aan het schakelen.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor interne en externe communicatie. Het is een veelzijdige rol waarin je het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je rol zelfstandig en naar eigen inzicht in te vullen.

Dit maakt jou de ideale kandidaat:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je vindt het leuk om je bezig te houden met social media
  • Je werkt geordend en nauwkeurig
  • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat je ervoor terug krijgt:

  • Een leuke stagevergoeding
  • Een toffe werkplek in Houten (waar we regelmatig bijeenkomsten organiseren) en het pand deel je samen met andere jonge en creatieve start-ups!
  • Uiteraard een vrijmibo die niet onopgemerkt voorbij mag gaan om de week af te sluiten
  • Veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen en écht bij te dragen aan de organisatie

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan voor maandag 31 januari aanstaande per mail bij Peter Reyneveld (peter@directeurennetwerk.nl) Hij ontvangt graag jouw cv, foto en korte motivatie!

Bij vragen kun je contact opnemen met Peter Reyneveld op telefoonnummer 06-11884784.