Vacature stagiair(e) Eventmanagement

Vacature

Ben jij een echte regelaar, ondernemend en gedreven? Zoek je een stage waarin je veel ervaring kan opdoen en ook nog eens écht plezier uit je werk haalt? Zoek dan niet verder! We zijn per direct op zoek naar onze nieuwe stagiair(e) Eventmanagement.

Wie zijn we?

Directeuren Netwerk is een landelijk netwerkorganisatie voor ondernemende directeuren! Wij faciliteren inspirerende bijeenkomsten van inspiratielunches en borrels tot gave bedrijfsbezoeken en leuke uitjes. In samenwerking met onze vaste horeca partners en vaste team van tafelvoorzitters worden de bijeenkomsten allemaal vanuit ons kantoor in Houten geregeld.  Zo hebben we ruim 120 inspiratielunches en bijeenkomsten per jaar verspreid over 10 verschillende regio’s in Nederland.

Wat ga je doen?

Om dit allemaal in goede banen te lijden zijn we op zoek naar een echte verbinder die een kei is in regelen en naast het regelen van de events het leuk vindt om met social media aan de slag te gaan. Jij bent de spin in het web en absoluut onmisbaar! In deze rol maak jij je hard voor de dagelijkse operationele dienstverlening binnen Directeuren Netwerk. Je hebt een faciliterende en coördinerende rol en zorgt ervoor dat alle stakeholders (horecapartners, tafelvoorzitters en leden) volledig op de hoogte zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de evenementen, tafelvoorzitters,  lunchlocaties en het online zetten in onze app/website! Je bent dus veel aan het schakelen.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het faciliteren en plannen van de events en de interne en externe communicatie. Het is een veelzijdige rol waarin je het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je rol zelfstandig en naar eigen inzicht in te vullen.

Dit maakt jou de ideale kandidaat:

 • Je bent HBO student.
 • Je vindt het leuk om evenementen te faciliteren, coördineren en te plannen.
 • Je werkt geordend en nauwkeurig.
 • Je vindt het leuk om met verschillende stakeholders (horecapartners, ondernemers en onze tafelvoorzitters) te schakelen en contacten te onderhouden.
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat je ervoor terug krijgt:

 • Een leuke stagevergoeding.
 • Een toffe werkplek in Houten (waar we regelmatig bijeenkomsten organiseren) en het pand deel je samen met andere jonge en creatieve start-ups!
 • Uiteraard een vrijmibo die niet onopgemerkt voorbij mag gaan om de week af te sluiten.
 • Veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen en écht bij te dragen aan de organisatie.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan voor maandag 31 januari aanstaande per mail bij Peter Reyneveld (peter@directeurennetwerk.nl) Hij ontvangt graag jouw cv, foto en korte motivatie!

Bij vragen kun je contact opnemen met Peter Reyneveld op telefoonnummer 06-11884784.