Malon Hamoen-Giraldi is de directeur van Ludejo. Sinds 2017 bieden zij een breed scala aan communicatiediensten aan. Van vertaling, copywriting en redactie tot technische documentatie en grafisch ontwerp. Waar houdt zij zich mee bezig naast haar werk als directeur? Waar krijgt zij energie van? En wat is haar levensquote?

Wie is Malon Hamoen-Giraldi?

Mijn naam is Malon en ik houd van dansen en schrijven, daarnaast is mijn grootste hobby denken. Dansen, schrijven en denken probeer ik in mijn vak en bedrijf met elkaar te combineren. Ik heb eigenlijk altijd wel een idee en houd ervan om net even wat speelser te leven en te werken.

Waar krijg jij energie van?

Verbanden leggen en situaties als geheel overzien. En met hoofdletters: DE NATUUR!

Wat is je grootste droom?

Die heb ik niet. Wat ik graag wil, doe ik.

Welke tip zou jij iedereen mee willen geven?

Wees niet bang, wees bereid om alleen te staan: doe geen concessies aan wie je bent, ook al is er een verwachting van buitenaf.

 Wat is jouw levensquote?

La paura è un peccato: angst is een zonde.