Leunes Hage is de directeur van het bedrijf Dignitas Group. Zij zijn gespecialiseerd op het vlak van Workplace, Cloud, Business Intelligence, Big Data, Security en Finance vraagstukken. Waar houdt hij zich mee bezig naast zijn werk als directeur? Waar krijgt hij energie van? En wat is zijn levensmotto?

Wie is Leunes Hage?

Mijn naam is Leunes Hage (41), ik ben getrouwd met Judith en trotse vader van twee dochters. Mijn professionele achtergrond ligt in IT-land, inhoudelijk heb ik jarenlang als projectmanager voor opdrachtgevers gewerkt. Parallel daaraan heb ik met mijn zakenpartner het bedrijf Dignitas Group opgebouwd tot waar we nu staan. Wij zijn dagelijks druk bezig met het matchen van professionals aan onze klanten, op basis van hun aanvragen. Ons aandachtsgebied bestrijkt IT, Security en Finance. Dit doen we met een mooi team van vaste medewerkers aangevuld met een pool aan zzp’ers en professionals uit ons partnernetwerk.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op de MTB te stappen. Samen met vrienden bij mij in de omgeving, op de Veluwe, de mooi aangelegde tracks te fietsen of met mijn gezin en hond lekker te wandelen in het bos. Een heerlijk etentje met een goed glas wijn maakt me ook echt blij.

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie van het gevoel dat je je ergens voor inspant en dat het resultaat dan ook zichtbaar is. Een klant blij maken, nadat je met je team echt goed hebt geluisterd en vervolgens hebt gezocht naar de juiste professional, om dan de meerwaarde terug te zien van de match bij de klant. Of die collega helemaal vrolijk zien worden van zijn nieuwe opdracht, met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Het geeft me enorme voldoening om met mijn toffe collega’s te werken die weer dagelijks de bereidheid hebben om te knallen en samen voor resultaat willen gaan in een goede werksfeer.

Wat is je grootste droom? 

Vaak ziet men zo’n vraag als iets over de toekomst. Mijn droom bestaat eigenlijk uit het idee dat je in het heden continu een besef van geluk ervaart over alledaagse dingen. Het besef dat gezondheid, vrijheid, vriendschap en leuk werk niet vanzelfsprekend zijn. En natuurlijk is er de droom dat dit besef niet afneemt maar dagelijks terugkerend aanwezig blijft.

Welke tip zou jij iedereen mee willen geven?

Vier je successen! Maak een moment van iets moois zodat je het voor jezelf markeert. Ook voor je omgeving waar je vaak ook ten dele je succes aan te danken hebt. Zo hebben wij enige tijd geleden een gong cadeau gekregen voor op ons kantoor. We hebben de afspraak dat als je een succes boekt dat je daar dan op mag slaan. Dit moment, hoe klein ook, is toch een beetje een doel geworden dat mensen motiveert en trots maakt.

Wat is jouw levensmotto? 

Dat heb ik niet echt, maar in lijn met wat ik hierboven geschreven heb zou ik zeggen: Enjoy the little things in life, be grateful!