Jeroen van Rooij is mede eigenaar van Vision Car Lease BV. Een autoleasebedrijf met een andere visie, waarbij transparantie centraal staat. Maar wie is Jeroen naast zijn ondernemerschap en waar krijgt hij energie van? Wat is zijn grootste droom? Hij vertelt het hier!

Wie is Jeroen van Rooij?

Mijn naam is Jeroen van Rooij en ik ben helemaal gek van auto’s. Van deze hobby heb ik uiteindelijk ook mijn werk gemaakt. Ik ben begonnen in dealer land bij Citroën (tijd van Xantia, ZX etc.). Vervolgens ben ik de fleetsales kant op gegaan (enkel zakelijk) en toen naar tweetal leasemaatschappijen, zowel klein als groot.

Vanaf 2015 ben ik eigen ondernemer en ingestapt bij Vision Car Lease BV Mijn ondernemersdroom is hiermee uitgekomen. Met Vision Car Lease BV maken wij het verschil in de leasewereld door customer intimacy, alles wat we doen bestaat uit maatwerk. We willen onze kennis en jarenlange ervaring graag in autoland delen met klanten. Op dit moment hebben we 1250 auto’s rijden en we zouden dit graag nog één keer willen verdubbelen, wel met het behoud van ons DNA. Onze kernwaarden zijn; flexibiliteit, creativiteit en transparantie.

Naast mijn werk ben ik ook nog een vader en man. Ik ben bijna getrouwd met Gaby en heb een prachtige dochter Jasmijn. Samen met mijn gezin woon ik in Hamont-Achel, net over de grens in een mooi bosrijk gebied.

Waar krijg jij energie van?

Mijn energie krijg ik van positieve mensen die iets van hun leven willen maken. Oftewel succes heb je zelf in de hand. Ook vind ik authenticiteit en oprecht contact tussen mensen belangrijk.

Wat is je grootste droom?

Mijn grootste droom is om de eigenaar te zijn van een huisje in de Provence (de Luberon). Om daar vervolgens met alle leuke mensen om mij heen een leuke tijd door te brengen.

Welke tip zou jij iedereen mee willen geven?

Blijf in jouw kracht waar je zelf van gaat kwispelen en zoek voor de andere dingen de juiste mensen om je heen.

Wat is jouw levensmotto?

Alles is mogelijk, het is maar net hoe graag je het wilt.