Annemarie Rebel is de eigenaar van E-learning Training. Zij ontwikkelen E-learning op maat voor bedrijven. Daarbij trainen ze bedrijven ook graag in het zelf onderhouden van de E-learning modules. Waar houdt zij zich mee bezig naast haar werk als directeur? Hoe is ze gekomen waar ze nu staat? En wat zijn haar toekomstplannen?

Wie is Annemarie Rebel?

Mijn naam is Annemarie Rebel en ik ben de eigenaar van E-learning Training. Thuis ben ik moeder van drie kids waar ik enorm van geniet. Verder houd ik van klussen in ons huis en van hot yoga bij Balanzs.

Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

Ik heb lang geleden, jarenlang bij Hilton gewerkt in het buitenland. Samen met Reonald heb ik uitgevonden dat E-learning specifiek voor de werkvloer (Maatwerk) goed werkt om het leren op de werkvloer te ondersteunen. Toen we weer naar Nederland kwamen ben ik mijn eigen bedrijf gestart om het ontwikkelen van E-learning te delen met meer mensen. Dus ging ik training geven: Leer effectieve E-learning maken met Articulate Storyline. Al snel vroegen mensen of ik dat niet ook voor hen kon ontwikkelen, dus ben ik dat gaan doen. Inmiddels zitten we met een club van 10 mensen hier, op de Lange Vijverberg, en maken we super toffe projecten voor hele gave klanten.

Wat wil je nog bereiken in de toekomst?

Mensen helpen groeien, dat is wat wij doen en dat willen we de komende jaren blijven doen. Of dat nou met E-learning, VR, AR of Gamification is, dat maakt ons niet uit. Wij blijven resultaatgericht maatwerk leveren aan onze klanten.