Zijn enthousiasme kunnen we inmiddels niet meer missen, vanaf januari 2020 maakt Victor deel uit van team DNN! Wat houdt hem nog meer bezig in zijn dagelijks leven?

Wie ben jij?

Mijn naam is Victor Poelmann en ben sinds januari 2020 werkzaam voor DNN en zusterorganisatie OPEN Business Leaders. Naast werken in Utrecht rond ik een part-time avondopleiding International Business af in Amsterdam, waar ik ook woonachtig ben. Na mijn middelbare school heb ik een tijd in Hong Kong voor een scale-up gewerkt.

Waar haal jij energie uit?

Energie krijg ik van nieuwe mensen leren kennen en ontmoeten. Zoals een goede vriend van mij vaak zegt: “people who you don’t know, are friends you have never met”. Met deze filosofie probeer ik dan ook een gesprek in te gaan. Daarnaast krijg ik energie van nieuwe dingen leren en doen; zo ben ik ruim twee jaar geleden begonnen met vrijwilligerswerk bij BestBuddies (onderdeel van handicap.nl). BestBuddies is een organisatie die bijzondere vriendschappen faciliteert voor mensen met een (lichte) beperking. Verder houd ik van innovatie en optimalisatie.

Wat is jouw superkracht?

Vanuit mijn omgeving hoor ik vaak dat ik altijd wel positieve energie in te brengen heb. Misschien ligt dat aan mijn roze John Lennon zonnebril of zit het wellicht toch écht in mij als mens?