Welkom, Steffie! Vanaf vorige week is Steffie begonnen met haar stage bij Directeuren Netwerk. Zij zal ons ondersteunen op het gebied van events, marketing en communicatie. Om haar wat beter te leren kennen stelden wij haar de volgende drie vragen…

Wie ben jij?

Ik ben Steffie, 21 jaar en ben sinds februari 2021 marketing/communicatie stagiaire bij Directeuren Netwerk Nederland. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding AD-eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Na deze opleiding wil ik graag instromen bij de opleiding Communicatie, omdat ik bij mijn huidige opleiding erg op mijn plek zit en daar graag verder in wil studeren.

Waar krijg jij energie van?

Waar ik echt energie van krijg is het tot in de puntjes regelen van evenementen, nieuwe mensen ontmoeten en zelf evenementen bezoeken. Ik ben graag bezig en het liefst organiseer ik kleine gezellige bijeenkomsten mits dat natuurlijk kan. Daarnaast ga ik graag naar festivals en spreek ik in mijn vrije tijd vaak af met vrienden.

Wat is jouw superkracht?

Mijn superkracht is creatief nadenken. Ik vind het leuk om een gepaste oplossing te zoeken voor een probleem. Hier haal ik dan ook veel energie uit!