Al sinds 2018 maakt Ronnie (als tafelvoorzitter) deel uit van Team DNN. Hij heeft al ruim 70 tafels voorgezeten! Wij zijn erg blij met zijn input en betrokkenheid 💪 Maar wat houdt hem nog meer bezig?

Wie ben jij?

Ik ben een gedreven ondernemer die gespecialiseerd is in leiderschap, communicatie en het ontwikkelen van een performance mindset. Ik werkte bij PSV Eindhoven als jeugdtrainer, begeleidde vele voetbalprojecten in Azië en was jarenlang actief als hoofdtrainer in de top van het amateurvoetbal. Tegenwoordig coach ik ambitieuze ondernemers en verzorg ik online en offline
workshops.

Ook ben ik een fanatiek blogger. Ik heb mezelf het uitdagende doel gesteld om 1000 dagen achterelkaar te bloggen. Dit project is op 25 augustus 2019 gestart en sindsdien publiceer ik elke dag één nieuwe blog op Ronnie’s blog.

Waar krijg jij energie van?

Als je optimaal wilt presteren en het beste uit je business wilt halen, dan zal je als ondernemer een mindset op topsportniveau moeten ontwikkelen. Ik krijg ontzettend veel energie als ik ondernemers daarbij kan helpen zodat ze doorbraken creëren.
Vanuit deze mindset zit ik ook tafels voor bij Directeuren Netwerk. Ik hou van verbinden, uitdagen maar ook van het prikkelen van ondernemers om zodoende boeiende dialogen op gang te krijgen.

Wat is jouw superkracht?

Als ik een aspect zou moeten belichten waarin mijn toegevoegde waarde als gespreksleider en ondernemerscoach het meeste tot zijn recht komt dan is het: mijn vermogen om nieuwe en betere perspectieven te schetsen en daaraan de juiste woorden te koppelen. Als we zaken vanuit een beter perspectief gaan zien, dan gaan we betere keuzes maken. Het gevolg hiervan is dat groeiprocessen versnellen, grenzen worden verlegd en doelen worden gerealiseerd.

Mijn stijl van werken wordt omschreven als: no-nonsense, doelgericht, aangenaam
confronterend en recht voor zijn raap.

 

Zit jij binnenkort ook (weer) bij Ronnie aan tafel? De eerstvolgende keer is op dinsdag 1 september bij Kasteel Maurick in Vught, schrijf je hier in.