Ronald is al bijna een jaar tafelvoorzitter bij Directeuren Netwerk. De laatste aanwinst aan het voorzittersteam. Met ongekend enthousiasme en bevlogenheid zit hij de tafels voor! In zijn vrije tijd kun je hem op de fiets of op de golfbaan tegenkomen 😉

Wie ben jij en waar krijg je energie van?

Ik ben een gedreven, bevlogen ondernemer en gespecialiseerd in het begeleiden van teams die naar next level willen groeien om een écht klantgericht bevlogen TopTeam te worden. Met onze 100-dagen Challenge aanpak werken we aan de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. Ook zorgen we bij onze klanten voor meer werkplezier, trots, groei van hun klanten en groei van hun business. Daar krijg ik een kick van.

Ik heb zelf ondervonden hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en werk te doen wat geen energie geeft. Na een stevige burn-out ben ik sinds 5 jaar met mijn compagnons het bedrijf IMPACT on the Job gestart. Superblij mee. En doe ik nu, wie ik ben! En dat gun ik iedereen.

Bevlogenheid is voor mij dé motor voor meer werkplezier, betere prestaties en meer succes voor leidinggevenden, medewerkers en organisaties. Daarom zijn we initiatiefnemer en gangmaker van de De Bevlogenheidsboost 2020 en het platform Alles over Bevlogenheid. Om met onze groeiende groep van enthousiaste partners te werken aan onze ambitie: ‘In 2025 is 80% van werkend NL bevlogen en trots’. Juist nu in deze bizarre periode is bevlogenheid key om de prestaties voor je bedrijf, team en jezelf hoog te houden.

Ik ben getrouwd met Ellen en vader van 3 kinderen. Ik hou van sporten: wielrennen, golf, ski-en. Daarnaast geniet ik van de mooie, vaak juist kleine, dingen van het leven.

Wat is jouw superkracht?

Mijn hele werkzame leven werk ik met ondernemers. Hun drive om vooruit te komen, dromen te realiseren en te groeien daar krijg ik energie van. Wat drijft de ondernemer en hoe hou je de passie en drive in ‘de waan van de dag’ overeind en ‘blijf je werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf’. Dat zijn o.a. thema’s waar ik graag op spiegel. Een vertrouwde omgeving creëren, goed luisteren, verbinden, prikkelen, uitdagen en met elkaar het goede gesprek voeren  is een rol die me goed past als tafelvoorzitter. Binnen Directeuren Netwerk zit zo veel kennis en ervaring. Hoe mooi is het als tijdens de lunch deze verhalen naar boven komen, je een praktische tip meeneemt en je geïnspireerd met een grote glimlach weer naar je werk terugrijdt?