De zomer is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Hoog tijd voor alweer de laatste Meet the Team, dit keer met onze meewerkend voorman Peter Reyneveld. Vanaf volgende week zullen we regelmatig een nieuw lid aan jullie voorstellen!

Maar eerst meer over….

Wie ben jij?

Ontzettend leuk om nu aan deze kant van de Meet the Team te zitten. Inmiddels dik tien jaar getrouwd en nog steeds verliefd. Met Karianne en kids Sijmen (11) en Julianne (8) woon ik in het altijd pittoreske Waddinxveen.

Waar krijg je energie van?

Mijn energie haal ik uit diverse dingen. Zakelijk haal ik mijn energie vooral uit de gesprekken met de ondernemende directeuren, wat er speelt en ook proberen mee te denken in oplossingen. Vanuit een positief en praktisch standpunt brainstormen over mogelijke bedrijfsrichtingen. Privé haal ik vooral veel energie uit mijn zondagochtendrondje op de golfbaan. Maar lekker eten en wijntjes drinken met goed gezelschap word ik ook wel erg blij van.

Wat is jouw superkracht?

Vooral mijn positiviteit en soms overmatig enthousiasme zou ik als mijn kracht willen bestempelen. Snel schakelen en moeilijke dingen makkelijk maken, plat slaan van uitdagingen zeg maar. Uiteraard zorgt dat ook soms voor wat ontwikkelmomenten, soms wil ik wat sneller dan handig is en moet ik ook de rem af en toe (leren) indrukken. Nog een ander puntje wat ik belangrijk vind is het enthousiasme en de energie binnen mijn team. Dingen snel aftikken en niet te lang laten zweven, een goed idee is een goed idee en behoeft ook niet veel overleg. Een ander belangrijk onderdeel voor het teamenthousiasme is de vrijmibo en de algehele relaxte en fijne sfeer op kantoor.