Vanaf 2017 zat Monique af en toe aan tafel als lid. Na de verkoop van haar bedrijf is zij als tafelvoorzitter een waardevolle toevoeging aan het team geworden! Voornamelijk in Nijmegen en omliggende regio’s te vinden. Zit jij binnenkort ook bij haar aan tafel?

Wat is jouw missie?

Na het schrijven van het boek ‘Verkoopgeluk’ is het mijn missie om ondernemers en hun (familie)bedrijf al vanaf de opstart van hun bedrijf ‘verkoopklaar’ te laten maken. Voor het moment dat je in de toekomst kunt, wilt of zelfs wel door bijzondere omstandigheden moet verkopen. Hoe zorg je voor een stabiele organisatorische, financiële en juridische basis? Daarbij is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij de rol binnen jouw bedrijf. Doe je nog datgene waar je ook daadwerkelijk goed in bent? Waar word jij op korte en lange termijn, zowel zakelijk als privé gelukkig van? En hoe afhankelijk is het bedrijf van jou als eigenaar? Hierover ga ik graag met je in gesprek.

Wat is jouw superkracht?

Mijn superkracht ligt in de combinatie van kennis en kunde die ik heb opgedaan vanuit mijn eigen verkoopervaring (arbodienst), verhalen van andere ondernemers en familiebedrijven en tips van verschillende professionals. Ik probeer met mijn praktische instelling als ondernemer anderen te inspireren en na te laten denken over hun toekomstgeluk.

Zit jij binnenkort ook (weer) bij Monique aan tafel? Voornamelijk te vinden in de regio’s Nijmegen en Den Bosch. In de zomer is Monique ook een keer tafelvoorzitter in Rotterdam!