Ruim 70 inspiratielunches voorgezeten voor Directeuren Netwerk. Vooral te vinden in regio’s Nijmegen en Den Bosch. Naast het tafelvoorzitterschap bij Directeuren Netwerk zet Martine zich met Stijlconcept in om mensen de beste versie van zichzelf laten worden en zien, vanuit de kern. Waarbij ze talent en gedrag in de juiste context kan plaatsen en inzetten ten behoeve van organisatiedoelstellingen.

Wat ik het allerliefst doe en waar ik energie van krijg?

“Ondernemende directeuren en leidinggevende helpen met het creëren van een Workplace 2Be. Enerzijds door de ontwikkeling van goed en inspirerend leiderschap en anderzijds door talent- en competentiemanagement. Hiermee geef je richting aan gewenst gedrag om een organisatie succesvol te maken.”

Hoe word je een Workplace 2Be?

“Dit is tweeledig. Enerzijds de ontwikkeling van goed en inspirerend leiderschap en anderzijds goed talent- en competentiemanagement. Inspirerende leiders zorgen voor energie in de organisatie en dragen bij aan een prettige cultuur, waar medewerkers positieve energie ervaren en zich gemotiveerd, gewaardeerd en betrokken voelen. Dat zorgt voor productiviteit, efficiëntie, klantgerichtheid en een betere samenwerking.”

“Organisatiedoelstellingen behalen door een goede alignement tussen mens en organisatie. Resultaatgebieden, functieprofielen, competenties en gewenst gedrag matchen met de competenties en talenten van medewerkers. Mensen die kunnen werken vanuit hun drijfveren en talenten en zich mogen ontwikkelen op de competenties waarvoor ze aanleg hebben zullen beter presteren, meer energie hebben en betrokken zijn.”

Wat brengt het je?

“Een omgeving gebaseerd op vertrouwen, transparantie, verbinding en energie. Een cultuur die zorgt voor gemotiveerde medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie. Medewerkers die zich trots voelen en met plezier en energie werken. Hiermee kun je medewerkers boeien en aan je binden.”

 

Wil jij binnenkort ook (weer) bij Martine en andere ondernemende directeuren aan tafel zitten? Schrijf je dan in, dit keer ook in Amsterdam!