Inmiddels al drie jaar een graag geziene tafelvoorzitter bij Directeuren Netwerk Nederland. Naast het tafelvoorzitterschap van DNN is Marco coach. Met van Opijnen Coaching helpt hij bedrijven en de mensen met ontwikkeling. Bedrijfsmatig kijken naar de opbouw en invulling van je bedrijf en persoonlijk kijken naar: wie ben ik, wat kan ik en wat heb ik hier te doen?

Waar krijg je energie van?

“Mijn energie haal ik uit het samen met ondernemers kijken naar hun volgende successen. Waar kom je vandaan, waar ben je nu en wat is nodig voor de volgende stap? Wat heb je al in huis en kunnen we ontwikkelen? Wat moeten we nog toevoegen? Wat zit er in de weg en is ballast? Waarom wil je dat? Relevantie toevoegen en daarna samen energie stoppen in het hoe! Wij moeten af van: wat verwacht de omgeving van mij? Hoe pas ik mij aan? Hoe moet ik mij gedragen om zo min mogelijk last van mijn omgeving te hebben? Dit levert geen energie op.”

Wat is jouw superkracht?

“Mensen de beste versie van zichzelf laten worden! Dit doe ik zowel particulier als binnen bedrijven. Binnen bedrijven door middel van individuele coaching, en teamtrainingen. Het begint met leiderschap en vertrouwen. Met werken vanuit je kernkwaliteiten en talent, om zo de beste versie van jezelf te worden.” , aldus Marco van Opijnen.

Schuif jij binnenkort ook bij Marco aan tafel? Zijn eerstvolgende keer is in Rotterdam!