Inmiddels al enkele maanden werkzaam bij Directeuren Netwerk Nederland. Lotte studeert af in Media Management, hierbij verricht zij o.a. onderzoek voor DNN!

Wie ben jij?

Ik ben een vrolijke Friezin van 25 jaar. Enthousiast, sociaal en √°ltijd in voor een vrijmibo! Binnen DNN ben ik aan het afstuderen, hiervoor ben ik bezig met een behoefte onderzoek onder de ondernemende directeuren. Daarnaast bied ik ondersteuning in de evenementen organisatie van zusterorganisatie OPEN Business Leaders. Per augustus hoop ik afgestudeerd te zijn als Media Manager.

Wat is jouw brandstof voor energie?

Ik haal mijn energie uit nieuwe dingen ontdekken en doen. Zoals het uitzetten en uitvoeren van nieuwe evenementen, maar ook activiteiten uit andere functies oppakken om te ontdekken wat echt bij mij past en waar ik nog meer energie uit kan halen. Daarnaast is het voor mij belangrijk fijne, energieke en positieve mensen om mij heen te hebben, dat geeft een grote energie boost.

Wat is jouw superkracht?

Mijn superkracht ligt bij het organiseren. Of het nou op projectmatig vlak is of een personeelsfeest regelen. Wanneer je mij een vinger geeft pak ik bij voorkeur je hele hand en regel ik alles van begin tot eind.

 

Voor het behoefte onderzoek ben ik opzoek naar enthousiaste ondernemende directeuren! Zou jij de vragenlijst middels de link voor mij willen invullen?