Dit is Lis, onze nieuwe stagiaire op het gebied van communicatie en events. Vanaf 1 februari is ze bij ons begonnen en om haar wat beter te leren kennen stelden wij haar de volgende drie vragen…

Wie ben jij?

Mijn naam is Lis Mulder, studente Event Management aan de Hogeschool te Utrecht en ik ben sinds 1 februari werkzaam als stagiair bij DNN. Voordat ik met deze studie begon ben ik in Bristol, Engeland geweest om een taalcursus te volgen en heb ik het diploma Marketing & Communicatie behaald aan het Rijn IJssel in Arnhem.

Waar krijg jij energie van?

Ik houd van gezelligheid en daarom ben ik in mijn vrije tijd vaak met andere mensen. Waar ik energie van krijg? Het organiseren van gezellige middagen of avonden waarbij ik van te voren in de keuken heb gestaan, de tafel of ruimte leuk heb aangekleed en alles goed verzorgd heb. Kortom, ik houd er van om dingen te regelen, mooi te maken en te verzorgen.

Wat is jouw superkracht?

Ik ben een sociaal, creatief persoon die bijna altijd wel in is voor (het organiseren) van gezellige en leuke activiteiten.