‘Onze’ Kelly is in de zomer van 2018 bij ons begonnen als vakantiekracht. Daarna doorgegaan met haar afstudeerscriptie en al die tijd parttime ondersteunend geweest aan evenementen. Per 1 januari is Kelly fulltime aan de slag bij Directeuren Netwerk en deze week wat te vieren: Én (eindelijk) geslaagd, én een vast dienstverband! Wij zijn blij met je!

Wie ben jij?

Ik ben 24 jaar, enthousiast, positief ingesteld, een gezelligheidsdier en aan het begin van mijn carrière! Net afgestudeerd aan de studie International Business & Languages. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in verschillende (organisatie)culturen. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen, nieuwe dingen te ontdekken en daarmee tot nieuwe inzichten te komen.

Waar krijg je energie van?

Ik krijg simpelweg energie van directeuren blij maken. Hoe ik daar aan bijdraag? Zorgen dat alles ‘perfect’ verloopt (maar dan achter de schermen)! Het strak coördineren en plannen van waardevolle ontmoetingen tussen ondernemende directeuren is daarbij een must. Kritisch kijken naar: wat kan beter? en hoe kun je dat realiseren?

Wat is jouw superkracht?

Ik ben integer, actief bezig en altijd zoekende naar verbetering. Daarnaast ben ik ook erg goed in ‘zelf de slingers ophangen’, wat ik het liefst samen met fijne mensen om mij heen doe.