Aanstaande 1 oktober bestaan we alweer tien jaar! Van deze tien jaar zorgt Fenje al ruim vijf jaar voor de ó zo nodige structuur. Altijd in de weer om leden én collega’s het naar de zin te maken. Pas sinds kort op LinkedIn, dus stuur snel een connectieverzoekje!

Wie ben jij?

Ik ben de oudste en verstandigste 😉 van ons team. Ik ben nu bij DNN werkzaam als Relatiemanager, maar werkte voorheen in de functie van Office Manager. Bijna 28 jaar getrouwd en moeder van twee volwassen dochters.

Waar word jij blij van?

Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan met mijn man of gezin, maar ook van een gezellige high tea of lunch met vriendinnen word ik blij. Op zakelijk gebied word ik blij als mensen onze bijeenkomsten waardevol hebben gevonden, maar ook van leden die in een gesprek aangeven dat zij iets missen of niet goed vinden gaan. Wij kunnen ook van hen leren. Door deze eerlijke feedback zijn wij in staat nóg betere bijeenkomsten te faciliteren.

Wat is jouw superkracht?

Omdat ik rustig en gestructureerd ben, overzie ik alles goed en raak ik niet snel in paniek. Ik ben positief ingesteld, kan goed luisteren en denk oplossingsgericht. Daarnaast ben ik altijd bereid om iemand te helpen, maar ik probeer de ander ook te motiveren en te activeren.