Wist je dat Ester al weer bijna 8 jaar geleden voor het eerst bij DNN aan tafel zat? Toen als gast, daarna als lid en inmiddels al weer een aantal jaar als tafelvoorzitter. Superfijn om je bij het team te hebben!

Wie ben jij?

Mijn vrije tijd breng ik graag met andere mensen door. Daarnaast ben ik een liefhebber van diverse soorten muziek (leve Spotify), houd ik van lezen (leve Kobo Plus) en kijk ik graag series (leve Netflix). Ik loop graag hard en heb daarbij de voorkeur voor lange(re) afstanden. En ja, mijn werk is mijn hobby dus daar besteed ik ook graag veel tijd aan.

Wat is jouw missie?

Mijn missie is om mensen en bedrijven beter te laten functioneren en dus presteren. Niet per se in uitdrukking van geld, maar gerelateerd aan de doelstellingen die een organisatie heeft (of niet heeft en kan ik helpen deze te formuleren). Als bedrijfskundige met een oorsprong in communicatie hoor en zie ik wat een bedrijf sterker kan maken en wat remmend werkt. Dit vertaal ik in advies en praktische oplossingen. Die voer ik het liefst ook uit. Om zo samen te werken aan groei. En mocht je als directeur ‘gewoon’ eens je hart willen luchten over zaken die niet lekker lopen, kun je bij mij terecht. In mijn Versterker Studio in het midden van het land is rust, ruimte en lekkere koffie voor een goed gesprek.