Wist je dat Camillo al sinds 2016 onze allereerste externe tafelvoorzitter is? Hij heeft in totaal 70 tafels voorgezeten! Maar wie is Camillo eigenlijk naast zijn tafelvoorzitterschap bij DNN?

Waar haal jij energie uit?

Mijn energie krijg ik van mooie uitdagingen aangaan, nieuwe dingen creëren waar anderen blokkeren. De boel losmaken, desnoods openbreken. Wat is er nu nodig? Kunnen we elkaar vanuit de juiste intentie confronteren.

Wat is jouw superkracht?

Samen kijken waar de organisatie naar toe moet, en dit scherp krijgen. Mijn creatieve repertoire helpt je daar daadwerkelijk te komen. Soms schuurt het, maar dat geeft glans. Mijn creatieve en kritische ondersteuning levert dan de benodigde positieve energie waardoor ideeën successen worden.

Mijn filosofie is dat er een goede verhouding moet zijn tussen professionele vrijheid en speelruimte en aan de andere kant goede afspraken. Als wij mensen weten wat er van ons verwacht wordt en we krijgen vertrouwen, dan realiseren we onze stoutste dromen!

 

Zit jij binnenkort ook (weer) bij Camillo aan tafel?  Hij is voornamelijk te vinden in de regio’s Rotterdam, Den Haag en Breda! Zie ons volledig programma hier.