Exact vijf jaar nadat we onze eerste bijeenkomst organiseerden, lanceren wij nu het vernieuwde programma. Een programma dat nog beter bijdraagt aan onze missie om ondernemende directeuren te ondersteunen met persoonlijke en zakelijke groei.Vorig jaar hebben we een sessie gehad met onze ambassadeurs om ons platform nog sterker te maken en gevraagd waar men behoefte aan heeft . We behouden de kracht van wat we al vijf jaar met passie en toewijding doen en maken daar aanvullingen op om de extra kansen die er liggen, te kunnen benutten.

In ons vernieuwde programma staan verdieping en verbinding centraal. Dit doen we enerzijds door events te regisseren die nóg meer geënt zijn op wederzijdse inspiratie en feedback en anderzijds door het optimaal gebruik maken van het exclusieve platform dat reeds gebouwd is. De omgeving van vertrouwen, openheid en energie wordt vergroot. En, het inhoudelijke programma dat bijdraagt aan uw ontwikkeling als directeur, ondernemer en mens, wordt verdiept.

Wij hebben als uitgangspunt u als persoon en als directeur centraal te zetten. Om deze reden gaan wij onze leden meer zichtbaar maken, zodat men zich optimaal kan presenteren naar collega-directeuren.

Dat betekent nog effectiever gebruik maken van Directeuren Netwerk.

In het tempo van de hedendaagse innovatie, vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring doormiddel van kwalitatief en kleinschalige bijeenkomsten voor directeuren.

UITGELICHT //BLOG

Ons netwerk is continu in beweging.

Via deze inside pagina brengen we graag verhalen van onze eerdere evenementen onder de aandacht. Het doel is simpel: u vertellen wat er nu gebeurt aan die lunchtafel, u inspireren en proberen verder te brengen.