netwerkbijeenkomst
Meet the expert

Nieuw in het programma van Directeuren Netwerk zijn ‘Meet the Expert’ bijeenkomsten.

Meet the Expert is een programma dat direct bijdraagt aan persoonlijke en zakelijke groei. Ontmoet experts en ontdek wat het gedachtengoed is en hoe het voor u kan werken?

De expert zorgt in een kort tijdsbestek, voor de lunch, voor de inhoudelijke input, waarna we met elkaar aan tafel gaan. Een unieke gelegenheid om op een persoonlijke en kleinschalige manier concrete ideeën op te doen.

Tijdens de eerste editie op 28 oktober is Berry Veldhoen de expert: Tussen een 7,5 en een 9+ zit meer dan u denkt! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Tijdens de tweede editie op 3 december neemt Ben Kuiken ons mee naar de ‘Nieuwe Wereld en het ‘Nieuwe Organiseren’: Mensen in hun kracht zetten. Meer informatie en inschrijven, klik hier.

De eerste editie van 2016 neem Frans de Groot ons mee in de wereld van Bitsing: Hoe maak je omzet, groei en rendement met een gegarandeerd resultaat? Meer informatie en inschrijven, klik hier.

In het tempo van de hedendaagse innovatie, vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring doormiddel van kwalitatief en kleinschalige bijeenkomsten voor directeuren.

UITGELICHT //BLOG

Ons netwerk is continu in beweging.

Via deze inside pagina brengen we graag verhalen van onze eerdere evenementen onder de aandacht. Het doel is simpel: u vertellen wat er nu gebeurt aan die lunchtafel, u inspireren en proberen verder te brengen.