Laat u tijdens een gastlunch verrassen en kom erachter of het gras elders groener is en doe inspiratie op bij collega ondernemers. Ontdek, inspireer en deel.

We zijn deze keer te gast bij Romar LED’s Design Experience. Romar ondersteunt haar klanten met de technische kant van beleving: licht, geur, geluid en beeld. Met beleving kunt u gebeurtenissen beïnvloeden. Tijdens deze lunch ervaart u zelf wat deze aspecten met uw beleving kunnen doen. Laat u verrassen en zie hoe u dit kunt toepassen op de branche waar u zelf actief in bent.

Directrice Annemieke Casteelen, is de gastvrouw en inspirator. Naast haar passie voor beleving zal zij ook vertellen waar haar uitdagingen zitten bij het leiden van dit dynamische en creatieve verlichtings- en belevingsbedrijf.

Schrijf u hier in voor deze gastlunch.

gastlunch

In het tempo van de hedendaagse innovatie, vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring doormiddel van kwalitatief en kleinschalige bijeenkomsten voor directeuren.

UITGELICHT //BLOG

Ons netwerk is continu in beweging.

Via deze inside pagina brengen we graag verhalen van onze eerdere evenementen onder de aandacht. Het doel is simpel: u vertellen wat er nu gebeurt aan die lunchtafel, u inspireren en proberen verder te brengen.