Nieuwe inzichten én gezichten aan tafel bieden extra prikkels en inspiratie

 

Van een mooie tafel eet je nooit alleen. En zo is het maar net. Directeuren Netwerk staat voor een open community waar we samen kennis delen, elkaar inspireren en werken aan persoonlijke en zakelijke groei. Het succes van ons netwerk is gestoeld op onze leden.

We zijn blij met onze enthousiaste, positief-kritische, betrokken leden. Die willen we nog meer prikkelen, verbinden en inspireren met nieuwe inzichten én gezichten. Daarom presenteren wij met trots onze zes nieuwe tafelvoorzitters: Koen, Mario, Leo, Martine, Ester en Camillo. Zij stellen zich graag even kort voor.

 

Koen van de Velde: “Beter worden en leren van elkaar”

“Als zelfstandig professional werk ik bij mijn klanten als commerciële duizendpoot: van trouble shooter en reorganisator van sales-afdelingen tot het uitvoeren van ‘met de voeten in de klei’ sales-taken. Van niets iets maken, het losse zand verbinden, de resultaten daarvan meetbaar maken; daar loop ik warm voor. Ook bij Directeuren Netwerk! Ik kijk er naar uit met jullie persoonlijk kennis te maken en mijn motto met jullie te delen: beter worden en leren van elkaar!”

 

Mario Captein: “Als teambuilder weet ik hoe je moet verbinden”

“Ik ben ik in verschillende functies – van speler tot algemeen directeur – werkzaam geweest in de betaald voetbalwereld. Inmiddels werk ik als directeur-bestuurder van de stichtingen sportpark Willem-Alexander en sportpark Harga-Noord met als standplaats Schiedam. Als oud-topsporter ben ik gewend een teambuilder, aanvoerder en een winnaar te zijn die nooit opgeeft. Mijn passie is personen en organisaties met elkaar in verbinding brengen en individuen helpen te ontwikkelen. Samen met jullie wil ik verbinden, enthousiasmeren en inspireren. Tot snel bij een van de bijeenkomsten van Directeuren Netwerk!”

 

Leo Koppelaar: “Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen”

“Twee dingen in het leven wilde ik niet gaan doen: verkoper worden en in de ICT werken.

Beide zijn niet gelukt. Zo was ik twaalf jaar commercieel directeur bij AFAS Software in Leusden en sinds 2016 heb ik samen met mijn vrouw een adviesbureau op het gebied van marketing en sales. Onze doelstelling is om personen en organisaties verder te helpen en te brengen. Mijn motto is ‘wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen’. Dit wil ik ook aan tafel bereiken. Er is veel kennis en ervaring aanwezig binnen Directeuren Netwerk. Deel die met elkaar en maak elkaar wijzer.”

 

Martine Hermens: “Het leven vindt nu plaats, doe wat je echt graag doet”

“Als ondernemer geef ik samen met mijn partners trainingen op het gebied van gedrag en presentatie (o.a. teameffectiviteit, persoonlijk leiderschap, conflicthantering en personal branding). Mensen intrinsiek in hun kracht zetten en laten groeien, dat is mijn passie. Verder werk ik als interimmanager waar ik ook medewerkers coach op de werkvloer. Creatief, ondernemend en verbindend zijn op mij van toepassing. Ik ben een bezige bij die houdt van een uitdaging en niet stil kan zitten. Energie krijg ik van nieuwe ideeën uitwerken, mensen inspireren en motiveren. Een goed gesprek met inhoud en humor kan ik waarderen. Als tafelvoorzitter wil ik interessante gasten aan tafel brengen om van en met elkaar te leren en inzichten te delen; pay it forward!  Maar bovenal wil ik de mens achter jullie als ondernemers leren kennen en verbinden.”

 

Ester van Heuven: “An open mind is a joy forever”

Van origine ben ik communicatieadviseur, maar al snel geïnteresseerd geraakt in de core business van organisaties. Thema’s als (persoonlijke) ontwikkeling, leidinggeven en verbetering vormen een rode draad in mijn loopbaan. Sinds een aantal jaren doe ik dat vanuit mijn eigen organisatie Versterker. Ik vind het leuk het verhaal achter het verhaal te horen en ben altijd razend benieuwd naar de drijfveren van anderen. Ik doe dat vanuit een open mind. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal kan doen zonder dat daar gelijk een mening aan gekoppeld wordt. Ik zal ‘mijn tafel’ stimuleren om vragen te stellen in plaats van onmiddellijk meningen te geven. Daardoor volgt vanzelf een goed gesprek, waarin ruimte komt voor inspiratie, leermomenten, wellicht frustratie, maar altijd humor. Kortom: ‘an open mind, is a joy forever’.”

 

Camillo Spratt: “Door enthousiasme samen doelen bereiken”

“Ik werk met steeds verschillende organisaties en mensen aan het verbeteren van organisaties. Dat doe ik al sinds de jaren negentig via interim klussen; als adviseur en als docent. Als tafelvoorzitter wil ik graag dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten en dat ideeën en kennis van de leden op een prettige manier met elkaar gedeeld worden. Door enthousiasme en door positief-kritisch te zijn naar elkaar en naar anderen, bereiken we doelen die ons helpen voor de langere termijn. Ik zie jullie graag aan een van de tafels.”

In het tempo van de hedendaagse innovatie, vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring doormiddel van kwalitatieve en kleinschalige bijeenkomsten voor directeuren.

UITGELICHT //BLOG

Ons netwerk is continu in beweging.

Via deze inside pagina brengen we graag verhalen van onze eerdere evenementen onder de aandacht. Het doel is simpel: u vertellen wat er nu gebeurt aan die lunchtafel, u inspireren en proberen verder te brengen.