Directeuren Netwerk staat voor een open community waar we samen kennis delen, elkaar inspireren en werken aan persoonlijke en zakelijke groei. Dit doen we samen met onze leden, met in het bijzonder onze tafelvoorzitters. Wij zijn blij met hun betrokkenheid en hun vermogen om keer op keer onze leden te prikkelen, verbinden en inspireren. We willen hen daarom graag in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun toewijding. Met trots presenteren wij onze tafelvoorzitters: Ronnie, Monique, Martine, Ester, Leo, Camillo en Marco. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Ronnie Couwenberg: “Goed, Beter, Best. Waar kies jij voor?”

“Mijn missie is ondernemers, leiders en teams helpen optimaal te presteren. Als voetbaltrainer heb ik jaren in een prestatieklimaat gewerkt en daardoor veel ervaring met groepsprocessen, talentontwikkeling, leiderschap en het creëren van culturen waarin optimaal gepresteerd wordt. In de topsport worden grenzen verlegd omdat sporters iedere dag competitie spelen om verbeteringen door te voeren. Ondernemers en leiders die zowel zelf als met het bedrijf top willen presteren moeten ook dagelijks de competitie aangaan om vooruitgang te boeken. Als coach en inspirator help ik ze daarbij.

Als tafelvoorzitter vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Mijn ervaring is dat de energie in zo’n omgeving dan gaat stromen en er interessante dialogen op gang komen. Ik nodig je van harte uit om bij mij aan tafel te schuiven, dan maken we er samen een inspirerende lunch van.”

 

Monique Delsink: “Als je veel vragen stelt, krijg je veel antwoorden.”

“Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik gewerkt bij Danone voor het merk Evian. Vervolgens ben ik gaan ondernemen en heb met mijn partner tien jaar een arbodienst gehad. Alle groeifases met bijbehorende problemen en uitdagingen heb ik als directeur meegemaakt. Totdat ik op het punt stond dat ik realiseerde dat ik niet meer het werk deed waar ik gelukkig van werd en besloot het roer om te gooien. Wij hebben het bedrijf verkocht en ik ben een boek gaan schrijven over bedrijfsovernames en geef hier lezingen over. Daarnaast probeer ik met mijn bedrijf Kletskoppen organisaties te helpen om hun authentieke, mooie verhalen naar buiten te brengen.

En verhalen komen pas echt op tafel wanneer je zelf open bent en vragen durft te stellen. Dit is ook mijn doel bij DNN. Ondernemers uit te dagen om hun ervaringen, valkuilen, leerpunten en succesverhalen met elkaar te delen. Vragen te stellen die je aan vrienden niet stelt. Met als resultaat dat je antwoorden krijgt die jou inspireren en weer een stap verder brengt in je werk en persoonlijke ontwikkeling!”

 

Martine Hermens: “Het leven vindt nu plaats, doe wat je echt graag doet.”

“Als ondernemer geef ik samen met mijn partners trainingen op het gebied van gedrag en presentatie (o.a. teameffectiviteit, persoonlijk leiderschap, conflicthantering en personal branding). Mensen intrinsiek in hun kracht zetten en laten groeien, dat is mijn passie. Verder werk ik als interimmanager waar ik ook medewerkers coach op de werkvloer. Creatief, ondernemend en verbindend zijn op mij van toepassing. Ik ben een bezige bij die houdt van een uitdaging en niet stil kan zitten. Energie krijg ik van nieuwe ideeën uitwerken, mensen inspireren en motiveren. Een goed gesprek met inhoud en humor kan ik waarderen. Als tafelvoorzitter wil ik interessante gasten aan tafel brengen om van en met elkaar te leren en inzichten te delen; pay it forward!  Maar bovenal wil ik de mens achter jullie als ondernemers leren kennen en verbinden.”

 

Ester van Heuven: “An open mind is a joy forever.”

Van origine ben ik communicatieadviseur, maar al snel geïnteresseerd geraakt in de core business van organisaties. Thema’s als (persoonlijke) ontwikkeling, leidinggeven en verbetering vormen een rode draad in mijn loopbaan. Sinds een aantal jaren doe ik dat vanuit mijn eigen organisatie Versterker. Ik vind het leuk het verhaal achter het verhaal te horen en ben altijd razend benieuwd naar de drijfveren van anderen. Ik doe dat vanuit een open mind. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal kan doen zonder dat daar gelijk een mening aan gekoppeld wordt. Ik zal ‘mijn tafel’ stimuleren om vragen te stellen in plaats van onmiddellijk meningen te geven. Daardoor volgt vanzelf een goed gesprek, waarin ruimte komt voor inspiratie, leermomenten, wellicht frustratie, maar altijd humor. Kortom: ‘an open mind, is a joy forever’.”

 

Leo Koppelaar: “Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen.”

“Twee dingen in het leven wilde ik niet gaan doen: verkoper worden en in de ICT werken.

Beide zijn niet gelukt. Zo was ik twaalf jaar commercieel directeur bij AFAS Software in Leusden en sinds 2016 heb ik samen met mijn vrouw een adviesbureau op het gebied van marketing en sales. Onze doelstelling is om personen en organisaties verder te helpen en te brengen. Mijn motto is ‘wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen’. Dit wil ik ook aan tafel bereiken. Er is veel kennis en ervaring aanwezig binnen Directeuren Netwerk. Deel die met elkaar en maak elkaar wijzer.”

 

Camillo Spratt: “Door enthousiasme samen doelen bereiken.”

“Ik werk met steeds verschillende organisaties en mensen aan het verbeteren van organisaties. Dat doe ik al sinds de jaren negentig via interim klussen; als adviseur en als docent. Als tafelvoorzitter wil ik graag dat mensen elkaar op een leuke manier ontmoeten en dat ideeën en kennis van de leden op een prettige manier met elkaar gedeeld worden. Door enthousiasme en door positief-kritisch te zijn naar elkaar en naar anderen, bereiken we doelen die ons helpen voor de langere termijn. Ik zie jullie graag aan een van de tafels.”

 

Marco van Opijnen: “Vanuit de beste versie van jezelf, van betekenis zijn voor je omgeving”

“Na een carrière van 26 jaar bij Albert Heijn in diverse functies werk ik nu bijna 5 jaar voor mijzelf vanuit mijn eigen bedrijf Van Opijnen Coaching. Mijn passie is mensen. De ontwikkeling van de mens in de breedste zin van het woord. Of dit nu persoonlijk en individueel is, of in teamverband. Binnen mijn werk houdt ik mij bezig met leiderschapstrainingen, bedrijfsopbouw en optimale teamvorming. Klantgerichtheidstrajecten en het begeleiden van ondernemers met factoren voor een succesvol bedrijf. Daarnaast begeleidt ik diverse mensen particulier of vanuit hun bedrijf met individuele coaching trajecten. Het zijn trajecten m.b.t. persoonlijke en talentontwikkeling. Burn-out, overspannen en ontwikkelingsvraagstukken. Echt ontwikkelen vanuit eigen kracht, van binnen naar buiten. Geen trucjes en er iets instoppen, maar eruit halen wat erin zit.

Het mooie aan tafelvoorzitter zijn bij DNN vind ik dan ook de diversiteit aan mensen aan tafel. Het verbinden van deze verschillende krachten om met meer energie naar buiten te gaan, dan eenieder is binnengekomen.”