Ronald Warmerdam is oprichter van IMPACT on the Job en komt ons team bij Directeuren Netwerk versterken als tafelvoorzitter.

“5 jaar geleden heb ik na een burn-out het roer omgegooid. Ik had al jarenlang de droom om ondernemer te worden. En sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf IMPACT on the Job opgericht. Heerlijk gevoel!

Samen met mijn collega’s Ieren we ondernemers, leidinggevenden en teams bevlogen presteren, verbeteren en versnellen. Met onze 100-Dagen Challenge aanpak zorgen we voor teamspirit, nieuwe succesroutines, groei in (persoonlijk) leiderschap en realiseren teams doelen waarvoor ze met trots de champagnefles opentrekken. Er ontstaat groei in: bevlogenheid, klanthousiasme en business. Daar worden onze klanten en ik écht blij van.

Open en eerlijk zijn, je kwetsbaar opstellen en nieuwsgierig blijven zijn essentieel om te groeien. Ieder heeft zo zijn eigen verhaal, schrammetje, kracht en uitdaging. Als tafelvoorzitter vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren waarin ieder zich vertrouwd voelt om de échte verhalen, vragen en uitdagingen met elkaar te delen. Mijn ervaring is dat dan de waardevolle gesprekken vanzelf ontstaan. Met als resultaat dat we van elkaar leren, elkaar inspireren en vooral ook plezier hebben. En je met nieuwe frisse energie en inzichten de lunch verlaat. Ik nodig je van harte uit om aan te schuiven.”