DNN brengt ondernemende directeuren die op zoek zijn naar nieuwe contacten, ideeën en inspiratie met elkaar in verbinding.
Een prachtig voorbeeld is de oprichting van een unieke samenwerking, UNO2systems. UNO2systems is voortgekomen uit een ontmoeting tussen Wilco van der Wel (2-Systems) en Remco Onderwater (UNO Automatiseringsdiensten) tijdens een lunchbijeenkomst van Directeuren Netwerk.

Beide heren waren op zoek naar ‘the next step’. Wilco van der Wel wilde groeien met zijn cloud-diensten waar 2-Systems al een voorsprong mee had in de markt. “Ik ben een echte entrepeneur,” vertelt hij, “Ik wilde meer, ik moest verder.”
UNO Automatiseringsdiensten, een managed service organisatie die 10 jaar geleden werd opgericht door Remco Onderwater, wilde in eerste instantie zijn cloud-diensten inkopen en kwam bij een lunchbijeenkomst met Wilco in contact. Ze besloten bij elkaar op de koffie te gaan en te zoeken naar synergie.
“Toen we rond de tafel zaten, zag ik dat Remco in de back-office de zaken professioneler had geregeld dan ikzelf. Ik zag een win-win situatie,” aldus Wilco.
Remco daarentegen was met UNO erg goed om totaaloplossingen te bieden, maar was eveneens toe aan groei, nieuwe business en jong bloed in de organisatie.
Remco: “Voorheen stond de etalage half leeg, nu hebben we een winkel met mooie producten waar onze klanten blij van worden.”

UNO Automatiseringsdiensten nam de activiteiten van 2Systems uit Zoetermeer over.
De activiteiten van 2Systems werden binnen UNO gebundeld in een aparte organisatie die UNO 2Systems heet.

In de nieuwe samenwerkingsvorm heeft UNO2systems ruim 30 medewerkers in dienst en richt zich voornamelijk op het maken, beheren en exploiteren van ICT-infrastructuren en cloud-oplossingen.
2-Systems is een bekende naar op gebied van Server Based Computing en VDI o.b.v Citrix en Cloud Computing met, onder andere, XS2desktop.
UNO Automatiseringsdiensten verzorgde de afgelopen 15 jaar vele virtuele private-cloud en on premise cloud-omgevingen voor haar klanten.
Met de overname van 2-Systems wordt de kennis en dienstverlening uitgebreid met kennis over cloud-oplossingen. Daarnaast heeft UNO2systems met de overname ook XS2desktop, een hosted desktop die ook organisaties tot 10 medewerkers een betaalbare en betrouwbare cloud-omgeving kan bieden.
Tegelijkertijd wordt het portfolio vergroot met aansprekende organisaties, zoals Dutch Innovation Factory, The Hague Center for Strategic Studies en The Hague Security Delta.

‘UNO verwacht met deze overname de ingezette groei in cloud-computing diensten voort te zetten door het verbrede aanbod van diensten aan ook kleinere organisaties.’

image001

In het tempo van de hedendaagse innovatie, vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring doormiddel van kwalitatief en kleinschalige bijeenkomsten voor directeuren.

UITGELICHT //BLOG

Ons netwerk is continu in beweging.

Via deze inside pagina brengen we graag verhalen van onze eerdere evenementen onder de aandacht. Het doel is simpel: u vertellen wat er nu gebeurt aan die lunchtafel, u inspireren en proberen verder te brengen.