Special: Start met Employer Marketing

Start met Employer Marketing

Personeelstekort? Wie niet? Hoe onderscheid je jezelf van andere werkgevers? Hoe kan het anders dan anders?

In deze sessie leer je waarom employer marketing werkt (spoiler: Bedrijven met een sterk werkgeversmerk krijgen 2x zoveel sollicitanten) en krijg je een kijkje in de keuken van een aantal succescases. Ook zie je wat creatieve manieren zijn om continu personeel te werven.

Inge Lammers, eigenaar van RVS Marketing, ziet veel soortgelijke vacatureteksten, LinkedIn posts en werken bij pagina’s zonder onderscheidend eigen gevoel. Laat staan dat latent werkzoekenden bewust voor jouw bedrijf kiezen. Ook zijn sommige bedrijven veel geld kwijt aan dure werving & selectiebureaus of recruiters. Dat kan beter! Benieuwd? Meld je snel aan!

Wat ga je leren?

Wat employer marketing is en wat het concreet oplevert

Welke marketing basis je minimaal in huis moet hebben

Welke 5 stappen je kan ondernemen voor een goede employer marketing strategie

Succescases uit de praktijk (o.a. uit de techniek en zakelijke dienstverlening)

Voor wie bestemd?

Voor ondernemers en directeuren met meer dan 3 vacatures.

Programma
– 14:45 uur Ontvangst
– 15:00 uur Start special
– 16:15 uur Borrel
– 16:45 uur Einde 

Over RVS Marketing

RVS Marketing helpt B2B bedrijven aan meer klanten en meer medewerkers.

Dit doen ze door het ontwikkelen van candidate persona’s en journeys, het creëren van een employer brand en de uitwerking in diverse marketingmiddelen van werken-bij-site en contentmarketing tot creatieve campagnes met meetbaar resultaat.

Inge Lammers (34) is vanaf de start in 2013 bij RVS Marketing begonnen en sinds 5 jaar is ze één van drie eigenaren. Het team van 15 man is gevestigd in Eindhoven en ze zijn gespecialiseerd in de zakelijk dienstverlening, bouw, industrie en logistiek.