(Geannuleerd) Special “Digitalisering & Data”

In samenwerking met DNN leden Tessa de Vor van Adapt Analytics en Thijs de Swart van Digital Motions organiseren we de Special “Digitalisering & data, van hype naar concrete waarde” op woensdag 23 maart! 

Omschrijving
We zien dat de meeste ondernemers wel geloven dat digitalisering en data belangrijk is voor de toekomst van hun bedrijf, maar er slechts beperkt mee aan de slag gaan. Daarentegen zien we softwareleveranciers met grote marketing budgetten hard om jouw aandacht schreeuwen. Hierdoor is het lastig om door de bomen het bos te zien.

In deze workshop draaien we het daarom om. Niet: welke systemen heb je nodig? Maar wel: hoe kan je digitalisering en data onderdeel laten zijn van het behalen van jouw groeidoelstellingen. En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt als je zelf niet alle kennis in huis hebt?

Praktische informatie
14.45 Ontvangst
15.00 Start sessie
17.00 Start borrel
17.30 Einde

Iets voor mij?
Tijdens deze workshop krijg je concrete handvatten om met digitalisering en data aan de slag te gaan door theorie en praktijk met elkaar te koppelen, waarbij we jou aanzetten om een projectie te maken op jouw eigen bedrijf.