(Geannuleerd) DN Special: Innovatieprocessen

Op dinsdag 20 september organiseert Directeuren Netwerk in samenwerking met Robert Barnhoorn van Spark Design de DN Special: Innovatieprocessen. 

Kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden voor ondernemers en bedrijven met vragen en ambities rondom het proces van technologische productontwikkelingen.  

Uitleg inhoudelijke programma 
Aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden verkennen we de weg van eerste productidee via technologische innovatie, integrale productontwikkeling en brand development naar gebruikersacceptatie en realisatie van de productie.

Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a.:
– Proces en aanpak van het integrale productontwikkelingsproces
– Proces van Design Thinking (toe te passen op productontwikkelingen van diensten)
– Voorbeelden van verschillende businessmodellen
– Het specifieke productontwikkelingsproces voor de zorg
– Veel cases van ontwikkelingstrajecten: o.a. voor Healthcare, Industry, IoT & Robotisering en Mobiliteit

Programma:
14.45 Ontvangst aanvang + kennismaken deelnemers 
15.00 Eerste deel special
15.45 Pauze, netwerken en rondleiding
16:15 Tweede deel special
17.00 Einde special, begin borrel, Carverdemonstratie en rondvaart
18.00 Einde borrel

Voor wie bestemd? 
Zowel voor bedrijven die actief met innovatie en productontwikkeling aan de gang zijn of gaan zijn als deelnemers die geïnteresseerde zijn in innovatie in het algemeen.

Over Spark
Spark design & innovation ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers new-to-the-world producten, van globaal idee tot en met de realisatie van de productie. Spark is vooral bekend voor haar innovatiekracht en integrale productontwikkeling. Hoewel Spark een brede portfolio heeft opgebouwd en ervaring heeft in verschillende marktsegmenten ligt de nadruk op de ontwikkeling van producten voor de sectoren gezondheidszorg, smart & robotics en de industrie.

Zie ook www.sparkdesign.nl

Over Robert Barnhoorn 
Robert Barnhoorn is founding partner bij Spark design & innovation in Rotterdam. Hij is product innovator en ondernemer, niet alleen binnen Spark maar ook samen met verschillende externe partners. De focus van Robert ligt het samen brengen van getalenteerde mensen en het ontwikkelen van de juiste innovatiecultuur. Dit leidt tot technologisch vernieuwende producten voor hoogwaardige markten.