(Geannuleerd) DN Event: RocketHub


Op donderdag 2 juni 2022 organiseren wij het eerste RocketHub event! Starters kunnen hun plannen pitchen voor een ervaren jury én een publiek van ondernemers. Aansluitend organiseren we een borrel, waarbij wij met het team matches maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Starters
We richten ons specifiek op starters met een kleine investeringsbehoefte (30k tot 100k), die willen samenwerken met bestaande ondernemers. Ondernemers met een netwerk en mogelijk relevante kennis of een aanpalende propositie, maar in ieder met de juiste drive om jou als starter echt verder te helpen.

Investeerders
Jij, als investeerder, hebt meer te bieden dan alleen een budget. Jouw netwerk, kennis en ervaring zorgt voor de juiste begeleiding. Uiteraard zijn wij er met het RocketHub-team om jou te helpen waar we kunnen. Naast een interessante investering levert het jou ook energie en inzichten van een starter op die je ook weer kunt gebruiken bij je eigen onderneming.

Gasten
Ben jij geen starter en ook geen investeerder, maar lijkt het jou wel interessant om bij dit evenement te zijn. Ook dan kun je je inschrijven voor RocketHub. Je bent aanwezig bij de pitches en aansluitend ben je welkom bij de borrel, waar je de kunt netwerken met de starters, investeerders en andere gasten.