DN Special: MKB verdient (op) Big Data & AI

MKB verdient (op) Big data & AI

In samenwerking met Laura Vet van AdaBeta organiseren we deze Directeuren Netwerk special. Laura is gerenommeerd econometrist en een absolute expert op het gebied van Big Data en Artificial Intelligence (AI). Tevens is ze een eigenwijze ondernemer die met aanstekelijk enthousiasme vertelt over de mogelijkheden die de schat aan data die jullie – bewust of onbewust – zelf hebben verzameld biedt. Ook laat ze zien hoe deze schat kan worden ingezet voor kostenbesparing of omzetvergroting.

Uitleg inhoudelijke programma:

Tijdens deze masterclass vertelt Laura in vogelvlucht alles wat je moet weten over hoe je jouw data juist kunt gebruiken en hoe je kunt beginnen met AI. Ze gaat in op vraagstukken als: Welke potentiële inzichten geeft jouw data, die onze hersenen niet kunnen vinden? En welke praktische stappen moeten er vervolgens genomen worden, om jouw data juist te kunnen inzetten? Tot slot geeft Laura haar voorspellende visie over hoe het MKB de komende 10 jaar zal veranderen door het gebruik van AI, en waarom je er dus beter vandaag dan morgen mee kunnen beginnen!

 

Programma:

14.45 Ontvangst + kennismaken deelnemers 

15.00 Start masterclass

17.00 Einde masterclass + begin borrel

17.30 Einde borrel

 

Voor wie bestemd?

Deze keynote is voor de echte MKB ondernemer samengesteld, met een korte opbouw en vooral veel praktische tips.

 

Over gastspreker/bedrijf

Laura Vet is mede-oprichter en het huidige brein achter Ada Beta: wereldwijd het enige bedrijf dat het voor middelgrote bedrijven mogelijk maakt de inzichten van een bewezen succesvol AI-algoritme door te voeren in hun eigen bedrijf. Een eigen algoritme ontwikkelen loont voor dit segment niet, maar het inhuren van het Ada Beta AI-algoritme is wél toegankelijk.