Special: Workshop Dreamchasing

Datum: 20 mei 2021 - 14:45
Locatie: DNN Kantoor - Hoofdveste 10, 3992 DG Houten

Zakelijk succes vanuit je hart!   

Tijdens deze workshop neemt Rianne Toussiant je mee in het najagen van (zakelijke) dromen. Doen waar jij écht gelukkig van wordt, ongekende successen behalen en meer zingeving in je leven creëren.

Heb jij het gevoel dat er meer inzit? Dat er zo’n sluimerende zakelijke droom in je zit? Dat je next level wilt? Zowel zakelijk als persoonlijk? Dan is deze interactieve workshop Dreamchasing er speciaal voor jou! Rianne deelt haar ervaringen en inzichten met jou, jullie duiken samen in jouw zakelijke droom en gaan aan de bak met behulp van het Dromenjagers Stappenplan. Groeien, ervaren, avontuur, succes en ambitie.

Praktische informatie 
14:45 Ontvangst 
15:00 Start Workshop
17:00 Borrel
17.30 Einde

Over Rianne Toussiant  
Rianne Toussaint is eigenaar van DreamchasersLab.com & IbizaDances.com. Zij maakte haar droom waar: wonen & business op Ibiza én schreef er zelfs een boek over ‘Dream Chaser’. Wil je meer over haar weten? Lees dan vooral het boek!

Extra
Bij inschrijving van dit evenement ontvang je het boek ‘Dream Chaser’!

Ter voorbereiding op de workshop vragen we jou om eens na te denken over onderstaande vragen, in te vullen en mee te nemen:

Vraag 1: Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst?
Vraag 2: Wat doe jij nu anders, zakelijk gezien, dan een jaar geleden? Wat is het belangrijkste zakelijke inzicht dat het afgelopen jaar jou heeft gegeven?
Vraag 3: Wat heeft jouw bedrijf/werk je gegeven? Wat heeft jouw bedrijf/werk je ontnomen?
Vraag 4: Waar ben jij over 3 jaar en wat doe je dan?

Are you ready for a dreamchasers journey? Schrijf je nu in!