Special: Boksen en Borrelen

Datum: 08 september 2021 - 15:00
Locatie: Delftse Poort, Weena 505, 3013 AL, Rotterdam

Stel je voor… je loopt een statig kantorenpand binnen, maar dit keer niet voor een zakelijke afspraak, maar om te sporten! 

Achter de hoge muren van Delftse Poort, aan het Weena in Rotterdam, verschuilt zich een sportieve parel genaamd RDAM GYM! Pak je sportspullen maar alvast, want deze parel wil je ontdekken. 

Op woensdag 8 september gaan we onder leiding van boxing instructeur Daniel en co-owner Bregje aan de bak! Een workout waarbij we boxing in een netwerk jasje steken. Connectie maken, uitdagende challenges en natuurlijk gewoon lekker boksen. De trainers houden rekening met je niveau, dus ben je totaal niet fit en heb je nog nooit gebokst? Geen probleem, ook jij kunt gewoon meedoen!

Wat neem je mee?
Naast de nodige motivatie en gezelligheid is een handdoek wel fijn. Mocht je eigen bokshandschoenen hebben, neem deze gerust mee. Na de training kun je natuurlijk gebruik maken van onze kleedkamers en douches. 

De training duurt een uur en na afloop praten we met een wijntje (of watertje) in de hand nog even na tijdens de borrel. 

 Praktische informatie
15.00  Ontvangst
15.30  Start training
16.30  Start borrel
17.30  Einde