Extra DNN Evenement: Vitaliteits Expeditie

Datum: 28 oktober 2021 - 14:00
Locatie: Midden Nederland

Let op: dit is een extra DNN evenement. Als lid kun je gebruik maken van één extra DNN evenement. Wil je aan meer van deze evenementen deelnemen? Neem dan contact met ons op. 

Tijdens de Vitaliteits Expeditie draait het om samen zijn, samen ervaren en samen genieten! Wandelend en op de fiets maak je een mooie tocht door de natuur. Onderweg zijn er mooie verhalen en energieke opdrachten met als doel een bijdrage te leveren aan een fris en vitaal werkklimaat. Een klimaat waar het draait om een optimaal energielevel, open en eerlijke communicatie, humor, loyaliteit gezondheid en commitment. Wie wil dat niet?

Praktische informatie
Dit evenement vindt in de middag plaats. Exacte tijden volgen nog.

Over N-Force1
De Vitaliteitsexpeditie staat onder begeleiding van Michel Nusse en Toine Doreleijers van N-Force1. Michel en Toine hebben ieder ruim 25 jaar ervaring in de wereld van (inter-)nationale events en trainingen. Met N-Force1 is Michel voor zichzelf begonnen met als doel mensen in een inspirerende omgeving bij elkaar brengen en ze in beweging zetten met bijzondere programma’s waar ze energie van krijgen en plezier aan beleven. Bij N-Force1 draait het om verbinden, inspireren en vitaliseren van mensen.